:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Beograd je, u izboru organizacije "Sacen international", proglašen najboljom turističkom destinacijom na teritoriji jugoistočne Evrope.
Međunarodni stručni žiri je titulu najboljeg turistističkog odredišta dodelio upravo Beogradu, i to nakon što su patrole ove organizacije obišle 14 zemalja Balkana, Mediterana i srednje Evrope.
Ovo priznanje stiglo je u pravom trenutku, pred sam početak sajma turizma, koji se održava od 24. do 28. februara.
"Ovakva priznanja veoma prijaju i potvrda su rada uloženog u promociju Beograda, u razvoj njegove turističke ponude. "Sacen" je prošao 14 zemalja i imao je određen standard koji se morao ispuniti", kaže Dragan Veselinov, portparol Turističke organizacije Beograda.
Međunarodni žiri "Sacena" najboljom turističkom zemljom proglasio je Sloveniju, a titula najbolje ekološke turističke destinacije pripala je Nacionalnom parku "Đerdap".
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Bravo Beograde! Uvek sam te volela
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|