www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Naj par je gej, da li je to OK?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 23, 2010 2:42 pm    Naslov poruke: Naj par je gej, da li je to OK? Na vrh strane Na dno strane

Izbor za najromantičniji par, koji je na društvenoj mreži "facebook" organizovalo "Uniqa osiguranje", završen je skandalom zbog - pobede gej para.

"Uniqa nedelja zaljubljenih", tokom koje su posetioci facebooka mogli da glasaju za fotografiju najromantičnijeg para, trajala je od 12. do 21. februara.

Okončana je pobedom gej para, a fotografije parova na profilu "Uniqa osiguranja", kao i obaveštenje koje je o akciji bilo istaknuto na sajtu te firme, nestali su!

U konkurenciji je bilo više od 70 fotografija, a ubedljivi pobednici izbora za najromantičniji par, sa 350 glasova (drugoplasirani par imao je manje od 200 glasova), jesu Boban Stojanović, predsednik "Kvirije", i njegov životni saputnik Adam Puškar.

Iako je kao nagradu trebalo da dobiju "romantičnu večeru za dvoje“, ispostavilo se da ih nakon pobede niko nije pozvao, a misteriju su pojačala dešavanja sa "facebook" profilom i sajtom "Uniqa osiguranja".

Naime, dok je glasanje trajalo, na profilu "Uniqa osiguranje nedelje zaljubljenih", u sekciji "fotografije", bile su 73 slike.

Nakon što je glasanje završeno, nestale su sve, osim one koja je bila zaštitni znak konkursa. Takođe, iako je prethodno na sajtu te firme bila postavljena stranica s uputstvom za učestvovanje i drugim detaljima u vezi s akcijom, ona je na volšeban način nestala.

Boban Stojanović, deo pobedničkog dvojca, kaže za "Alo!" da ih još nisu zvali povodom pobede, ali da se ipak nada da će se to uskoro desiti.

"Mi smo ispoštovali proceduru, postavili smo fotografiju nas dvojice kao para i pratili glasanje. Pošto nam je 4. marta pet godina kako smo zajedno, kada smo videli da smo pobedili, to nam je baš ulepšalo dan. I dalje očekujemo da nam se jave, pošto bi, u suprotnom, ovo bio klasičan slučaj seksualne diskriminacije.

Pošteno smo pobedili, imali smo dvostruko više glasova u odnosu na sledeće dve fotografije. Ipak, pošto je u pitanju austrijska firma koja posluje po evropskim standardima, i dalje verujemo da će sve biti OK i da će nam se javiti", kaže za "Alo" Stojanović.

Novinari "Alo" su kontaktirali s "Uniqa osiguranjem" u nadi da će dobiti objašnjenje do kakvog je problema došlo, ali do zaključenja lista nisu dobili odgovor.

(MONDO)

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 23, 2010 2:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Podseti me na glasanje za izbor slike meseca na domacem.. Laughing Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

šćepan mali
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 28 Maj 2009
Mesto: na obroncima Romanije

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 23, 2010 8:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bljak i 1000 puta bljak,povraticu majke mi.

I ne treba im dati nagradu

[Edit by anchi22: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

Godine: 36

Datum registracije: 12 Maj 2009
Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 23, 2010 8:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alexns je napisao/la sledeće:
Podseti me na glasanje za izbor slike meseca na domacem.. Laughing Laughing Laughing Laughing

Ne znaju oni za mene i alexa Exclamation Embarassed Laughing Laughing

Mi smo sladji par Laughing Laughing Kad bi nas slikali kako jedemo spagete...... Laughing Laughing Laughing

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 23, 2010 10:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Definitivno sam zreo za nove naočare... ne vidim šta ti piše u sig-u. Deluje mi kao "zeeeeneeee.... nikad dosta" Razz Razz Razz

A što se tiče tog takmičenja... podseća malo na Izbor za miss/mistera. "Ej, drugar, aj' da glasaš za sliku broj #"; "Važi! Wink"
Još nešto: to je dokaz da Zapad ipak nije toliko tolerantan koliko pričaju. Ovaj događaj će brzo pojesti medijski zaborav. Wink

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 23, 2010 10:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma pe...ne naj obicnije i kakv je to par pitam se

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Naj par je gej, da li je to OK? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon