www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sve više raskida preko imejla i društvenih mreža
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 24, 2010 1:59 pm    Naslov poruke: Sve više raskida preko imejla i društvenih mreža Na vrh strane Na dno strane

Broj "digitalnih" raskida je u porastu, rezultat je nedavnog istraživanja koje pokazuje da sve više ljudi koristi imejl ili sajtove za društveno umrežavanje da bi okončalo vezu s partnerom.

Više od trećine ispitanika izjavilo je da je raskinulo vezu putem imejla, a 13 odsto da je promenilo svoj status na Fejsbuku bez da o tome prethodno obaveste svog partnera. Njih šest odsto je, pak, raskinulo tako što je svoju odluku saopštilo putem Tvitera, preneo je Rojters.

Mobilni telefoni izgleda nisu pogodno sredstvo u tim trenucima pošto je svega dva odsto ispitanika odluku o rakidu saopštilo slanjem sms poruke.

Ostali ispitanici raskinuli su sa svojim partnerima na staromodan način, u direktnom razgovoru (38 odsto) ili putem telefona (osam odsto).

"Digitani raskidi će uskoro postati glavni način da se okonča veza", kazao je Šon Vud, marketinški menadžer sajta "Datetheuk" koji je obavio istraživanje.

"To je najčešće najjednostavniji i najbrži način i time se izbegavaju nesporazumi", dodao je on.

(Tanjug, foto: Guliver/Getty Images)

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 24, 2010 2:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
"To je najčešće najjednostavniji i najbrži način i time se izbegavaju nesporazumi", dodao je on.

Da da, samo što te posle može negde sačekati pa te izmlatit dobro, da zapamtiš svako slovo Mr. Green Mr. Green

Putem telefona će se poboljšati procenat Mr. Green

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 24, 2010 2:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kakva veza takav i raskid Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

Godine: 35

Datum registracije: 12 Maj 2009
Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 24, 2010 3:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alexns je napisao/la sledeće:
kakva veza takav i raskid Laughing Laughing

tako je dragi Exclamation Laughing

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 24, 2010 8:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koja glupost. Oni nisu niti prije gledali jedno drugom u oči, niti bili iskreni, pa čemu onda i raskid "oči u oči", kad to po meni i nije bila veza, nego "ljubav" preko žice...ops...emaila, pa neka tako i okonča. Very Happy

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 24, 2010 10:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako žive tako i završavaju To ti je priča sa promašenom temom

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 24, 2010 10:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svako vrijeme nosi svoje breme pa tako i ovo...

Mrs Bella
jagode sa šlagom.
jagode sa šlagom.

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Djevojacki san :*

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 25, 2010 10:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iskreno receno - nije ni cudo.
Vecina nas uvijek trazi najlaksi put Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Sve više raskida preko imejla i društvenih mreža Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon