www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nastavnica ošišala učenika na času
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 26, 2010 2:04 pm    Naslov poruke: Nastavnica ošišala učenika na času Na vrh strane Na dno strane

Nastavnica engleskog jezika u Osnovnoj školi "Borislav Pekić" u Beogradu ošišala je nasred časa učenika šestog razreda, jer joj se nije svidelo što dečak ima paž frizuru i duže šiške.

Kako navodi izvor "Presa", nastavnica je nekoliko dana ranije rekla devojčicama da u školu donesu makaze, a onda je bez dečakovog pristanka uzela makaze, uhvatila ga za kosu i odsekla mu šiške do iznad obrva. Sve se dešavalo naočigled šokiranih učenika!

"Dete je bilo u čudu. Odličan je đak i nikada nije pravio probleme, niti je zapostavljao obaveze na času. Kada je razredna rekla devojčicama da ponesu makaze u školu, nikome nije palo na pamet da namerava da ga ošiša.

Na času odeljenske zajednice zapitala je da li je neko poneo makaze i javile su se dve-tri devojčice. Ona je od jedne učenice uzela makaze, prišla dečaku, uhvatila ga za kosu i bez reči mu odsekla šiške", priča sagovornik "Presa".

Dečak se odmah po dolasku kući požalio majci šta se dogodilo. Istovremeno, njegovi vršnjaci su ispričali roditeljima za incident, posle čega je sazvan zajednički roditeljski sastanak za sve šeste razrede, a podneta je i prijava Gradskoj prosvetnoj inspekciji.

"Nismo mogli da verujemo svojim očima i ušima šta se desilo. Da li to znači da svaki nastavnik može na silu da ošiša učenika na frizuru po svom ukusu?!

Drugačije bi bilo da je razredna pozvala majku u školu i da joj je skrenula pažnju da se dečak ošiša ili skrati šiške, ukoliko zbog toga nije mogao da piše ili čita.

U prvi mah, zaprepašćeni su bili i zaposleni u ovoj školi. Međutim, nastavnicu je zaštitila direktorka škole i svima je skrenuta pažnja da zaborave na ovaj incident", ogorčeno kaže majka jednog šestaka iz ove škole.

Direktorka škole Mirjana Radovanović nije krila da je nastavnica engleskog jezika odsekla šiške jednom učeniku

"Nastavnica je upozorena da tako nešto ne sme da se ponovi! Koleginica je mlada, prihvatila je odgovornost za ono što je uradila. Izvinila se svim đacima i njihovim roditeljima, a posebno dečaku", rekla je Radovanovićeva.

U Gradskoj prosvetnoj inspekciji "Presu" je potvrđeno da im je stigla anonimna prijava u kojoj se navodi da je nastavnica engleskog u OŠ "Borislav Pekić" ošišala učenika šestog razreda na času.

"Predstavka je stigla. Naši inspektori će uskoro posetiti ovu školu i utvrditi okolnosti", rečeno je u Gradskoj prosvetnoj inspekciji.

(MONDO)

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 45

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 26, 2010 8:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam već imao šišanje u školi... Samovoljno sam otišao u zbornicu da mi neko (matematičarka) secne pramen na koji je moja "drugarica" zalepila žvaku...

Naravno, to nije bilo ovoliko brutalno kao u toj školi. Iako sam većinu nervirao sa dugom kosom. Mr. Green

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 26, 2010 8:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Very Happy Samovoljno šišanje je ok, ja sam sebi samoj otfikarila šiške da me majka htjela prebiti, Very Happy ali ošišati nekog bez njegovog pristanka, opomene, razgovora sa roditeljima, jednom pedagoškom radniku baš i ne služi na čast. Confused

AnCHi_90
♥J'veux ton amour♥
<b>♥J'veux ton amour♥</b>

Godine: 35

Datum registracije: 13 Jun 2008
Mesto: ...peta strana svijeta...

india.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 26, 2010 8:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma ova je neka lujka Rolling Eyes

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 26, 2010 9:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma ne samo zena ne zna sta ce sa sobom

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

Godine: 35

Datum registracije: 12 Maj 2009
Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 26, 2010 9:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A dole paucinu nije pokusala? Laughing Laughing Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Nastavnica ošišala učenika na času Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon