www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Milion dolara za seks, ali za www.sex.com
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 11, 2010 11:15 am    Naslov poruke: Milion dolara za seks, ali za www.sex.com Na vrh strane Na dno strane

Početna cena za internet domen sex.com, koji će se sledeće nedelje naći na aukciji, biće milion dolara, saopštio je američki investicioni fond "DOM Partners".

Očekuje se da će aukcija pobudi veliko interesovanje, budući da je pretraživanje tema u vezi sa seksom jedna od omiljenih razbibriga na Internetu.

Jedina prepreka za kupovinu je cena. Licitacija će početi sa milion dolara, ali to sasvim sigurno neće zadovoljiti fond, koji se nada zaradi, ili barem povraćaju uloženog novca.

Pre tri godine "DOM Partners" je kreditirao kupovinu domena za 14 miliona dolara, a sada ga prodaje, jer kompanija "Escom", koja ga je kupila, nije bila u stanju da vraća kredit.

Seks je oduvek bio korisno 'pomagalo' pri prodaji bilo čega, a ovako jednostavno ime domena posebno je poželjno kad prodajete - sve što ima veze sa seksom, osim možda samog seksa.

(Tanjug, foto: Guliver/Getty Images)

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 12, 2010 7:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma da bas samo tome razmisljam

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 13, 2010 12:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Razmišljam evo i ja ali ništa i ne razumijem, mora da mi oči već ne vide slova. Ipak sam ja za dobri stari sex.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Milion dolara za seks, ali za www.sex.com Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon