:: |
| Autor |
Poruka |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Jeste li znali da sam dosla kuci jeeee
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
| |
|
 |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
|
Jeste li znali da mi se svidja kako Minja peva?
|
|
|
| |
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Jeste li znali... ?
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Jeste li znali da mi je skorpijica navukla smijeh na turobno lice ovim što je postavila
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
[Miss]Nightmare Iskusni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Feb 2010 Poruke: 785

|
|
^^
jeste li znali da sam namjeravala nesto drugo da napisem ali je i mene skorpijica nasmijala sa ovim sto je postavila?
|
_________________ I found the guy who calls me beautiful, who will lie under the stars and listen to my heartbeat, or will stay awake just to watch me sleep. One who is reminding me of how much he cares and how lucky he is to have me. The one who turns to his friends and says, "That's her". |
|
| |
|
 |
Double Hearts Love Sucks

|
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Jeste li znali da se Šaban Šaulić opasno "pali" na svoju generaciju
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
Double Hearts Love Sucks

|
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

|
|
| |
|
 |
[Miss]Nightmare Iskusni član

|
Datum registracije: 23 Feb 2010 Poruke: 785

|
|
|
jeste li znali da mi nedostaje stara ekipa...ksenijaa, jerotije, konjanik, dreamwalker, batino20, kissy, idealno_losha...
|
_________________ I found the guy who calls me beautiful, who will lie under the stars and listen to my heartbeat, or will stay awake just to watch me sleep. One who is reminding me of how much he cares and how lucky he is to have me. The one who turns to his friends and says, "That's her". |
|
| |
|
 |
Double Hearts Love Sucks

|

|
|
| |
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Jeste li znali da ja ovog iznad ne mrzim
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
| |
|
 |
gagica.v ♫ Samo Luda ♫

|
Godine: 34
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina

|
|
|
Јесте ли знали да сам катастрофални баксуз
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|