www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pajčin i Kapisoda pronađeni mrtvi u stanu
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 16, 2010 8:15 pm    Naslov poruke: Pajčin i Kapisoda pronađeni mrtvi u stanu Na vrh strane Na dno strane

Poznata pevačica Ksenija Pajčin i crnogorski maneken Filip Kapisoda pronađeni su mrtvi od prostrelnih rana u stanu u Nikšićkoj ulici broj 5 na Voždovcu, javila je Pink televizija.

Ova televizija javlja da je uviđaj u toku i dodaje da je beogradska policija već intervenisala u ovom stanu zbog fizičkog obračuna između njih dvoje.

Tanjug prenosi da je najverovatnije reč o ubistvu i samoubistvu, a njihova tela je pronašla majka Ksenije Pajčin.

Policija je potvrdila da je u stanu pronađen pištolj i da oboje imaju prostrelne rane na glavi.

Ksenija i Filip su u januaru imali saobraćajnu nesreću u Barajevu, ali su prošli bez težih povreda. Posle tri nedelje pojavili su se u javnosti kada su zajedno došli na žurku magazina "Story".

Ksenija Pajčin karijeru je započela kao igračica u grupi Bit strit, a javnosti je poznata od sredine devedesetih, kada je bila pevačica dueta grupe Dak.

Nakon toga je započela solo karijeru u Srbiji i Grčkoj.

Ksenija Pajčin je rođena u Beogradu 13. decembra 1977. godine, a poreklom je iz bosanskog sela Gubin na Livanjskom polju.

Brat poznatog rukometaša Petra, Filip Kapisoda rođen 3. aprila 1987. i bavio se mankenstvom. Bio je i učesnik jednog serijala Veliki Brat - Poznati.

(MONDO)

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 16, 2010 8:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shocked Shocked Shocked Cula sam na vestima.. Shocked
Nisam neki njen veliki fan, ali.. slusas na radiu svaki dan, gledas na TV-ju, citas po novinama.. i onda je ovakva vest.. sok! Shocked R.I.P. Confused Sad

gagica.v
♫ Samo Luda ♫
<b>♫ Samo Luda ♫</b>

Godine: 33

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Srpska Atina

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 16, 2010 9:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Мени је то тако невероватно...Ксенија Пајчин!!!!! значи баш не верујем...страшно нешто шта се дешава.... Shocked Shocked Shocked Shocked

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 16, 2010 9:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Već prestari za život, premladi za smrt. Žalosno. Neka bar u miru počivaju. Svaka priča i svaki drugi komentar mi je skrnavljenje.

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 16, 2010 10:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Steta svaki zivot se lako prekine a tesko stvara

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

Godine: 35

Datum registracije: 12 Maj 2009
Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 16, 2010 11:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cekamo dokumentarni film Exclamation

milan2208
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 13 Mar 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 17, 2010 1:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tragedija za njihove porodice! Žalosno je to što se desilo, bili su još mladi, i mogli mnogo toga da urade. Nisu trebali da svoje nesuglasice i probleme ovako okončaju! Shocked Confused Sad Sad

[Miss]Nightmare
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 35

Datum registracije: 23 Feb 2010

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 17, 2010 2:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ili dvostruko samoubistvo, ubili se od ljubavi Rolling Eyes Rolling Eyes
zalosno gdje ovaj svijet ide, kad se problemi rjesavaju tako Rolling Eyes Rolling Eyes

I found the guy who calls me beautiful, who will lie under the stars and listen to my heartbeat, or will stay awake just to watch me sleep. One who is reminding me of how much he cares and how lucky he is to have me. The one who turns to his friends and says, "That's her".

Rene Artoa
Добар дечко
Добар дечко

Godine: 34

Datum registracije: 16 Mar 2010
Mesto: Belgrade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 17, 2010 4:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jbg ode deo detinjstva pamtio sam je kao klinac ali sta je tu je. nekako mi sve to cudno da su se pobili Sad Rolling Eyes

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 45

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 17, 2010 5:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

S obzirom na to da je prethodno veče intervenisala policija i da su se puno svađali zbog Filipove ljubomore i da je čitava decenija razlika u godinama... Više mi je žao nje. Sad
Čim su pomenuli usta i potiljak za Filipovu ranu - sve mi je bilo jasno.

Večnaja pamjat. Sad

PS: Slobodno se naljutite na mene.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 17, 2010 1:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kseniji i Filipu presudila ljubomora?

Crnogorski maneken Filip Kapisoda (23) ubio je svoju devojku Kseniju Pajčin (33), a potom izvršio samoubistvo u napadu ljubomore, prenose beogradski mediji spekulišući o uzrocima ove velike tragedije.

Mediji prenose da je tragediji u Nikšićkoj ulici na Voždovcu prethodila žestoka rasprava koja je trajala danima i da je policija još u nedelju intervenisala kada je ljubomorni Cetinjanin razvalio vrata od stana jer Ksenija, u strahu, nije htela da ga pusti u kuću.

Da se u stanu u kome se dogodila tragedija nešto čudno zbiva, prva je primetila komšinica sa sprata, pišu "Novosti". Njoj je bilo čudno da Ksenijin pas nekoliko sati stoji ispred ulaznih vrata, laje, a niko ga ne pušta unutra.

"Pas je cvileo ispred vrata. U početku nam to nije bilo čudno, jer je Ksenija znala da ga pusti iz stana da istrči napolje, a onda bi se sam vratio. Ovoga puta je to bilo drugačije jer kučetu niko nije otvarao vrata, a mrak je počeo da pada", priča komšinica.

Ona je telefonom pozvala Ksenijinu majku koja živi u blizini i koja je odmah došla sa rezervnim ključevima stana. Međutim, nije mogla da otključa vrata, jer je sa unutrašnje strane ključ bio u bravi. Istovremeno je lupala u vrata i dozivala ćerku, ali odgovora nije bilo.

Nemoćna, pozvala je komšiju u pomoć i na kraju su provalili vrata.

"Videli smo jeziv prizor. Ljubica je počela da jauče. Ksenijino telo je bilo kraj ulaznih vrata. Glava joj je bila oblivena krvlju. Dva metra dalje ležao je Filip. Ni on nije davao znake života", priča za "Novosti" vidno potresena komšinica.

Ubrzo je stigla policija. U stanu je pronađen Kapisodin pištolj "CZ 88" iz koga je ispalio smrtonosne hice, a za koji, u Srbiji, nije imao dozvolu za nošenje.

Beogradski mediji navode da je pevačica pokušala da pobegne od Filipa, i da je zato njeno telo pronađeno kraj ulaznih vrata.

On je međutim sustigao i pucao joj u potiljak. Potom je cev pištolja stavio sebi u usta i izvršio samoubistvo, a pištolj je pao kraj njegovog tela.

Prijatelji pokojne pevačice tvrde da je ona jako volela Filipa, ali da je njegova ljubomora bila nepodnošljiva. Prema pisanju "Alo" zbog njihovih svađa policija je dva puta dolazila u stan, prvi put u nedelju, a drugi put u ponedeljak uveče kada je Kapisoda razvalio vrata.

Upravo u nedelju Ksenija se poslednji put pojavila u medijima, u emisiji "Skandalozno" Olje Crnogorac na TV Košava. Prema rečima ekipe koja je radila emisiju Ksenija je delovala depresivno i tužno. Kada su je voditelji zamolili da nešto otpeva, Ksenija je izabrala pesmu "Šta će mi život bez tebe dragi".

"Novosti" navode da je Pajčinova snimila još jednu emisiju za "DM SAT", koja je trebalo da bude emitovana u nedelju. U emisji "Maskimalno opušteno" na televiziji Dragane Mirković Ksenija je upravo pričala o Filipu, o tome kako su stvoreni jedno za drugo i da je sve ružno ostalo iza njih.

Prema rečima voditelja Stevice Nikolića Ksenija je na snimanje došla sa Kapisodom i kučetom.

"Bili su raspoloženi i delovali su kao najskladniji par. Nisam mogao da pretpostavim da će to biti njeno poslednje gostovanje. Bila je puna života", izjavio je Nikolić za "Novosti".

Mediji su čak nedavno objavili i da je Ksenija u drugom stanju. Ona je to međutim, demantovala u izjavi za "Story". "Alo" ipak tvrdi da je Pajčinova bila trudna, a da će konačna istina biti poznata posle obdukcije.

Vest o ovoj tragediji pogodila je porodicu i prijatelje Kapisode na Cetinju, gde žive njegovi roditelji i mlađi brat. Porodica Kapisoda poznata je po bavljenju sportom i veoma cenjena, a Filip je važio za mirnog i dobrog dečka. Sa Cetinja se odselio pre dve godine, ali je često navraćao kod roditelja, pišu "Novosti".

Tragičan kraj dva mlada života potresao je celu estradnu scenu.

Svetlana Ceca Režnatović tragičnu vest primila je na Kipru, gde se nalazi na odmoru:

"U šoku sam i ne mogu da verujem šta se desilo. Čitavu deceniju sam poznavala Kseniju, bilo smo jako dobre. Filipa sam videla nekoliko puta i na mene je ostavio divan utisak. Bili su mladi, lepi, prelepi... Život je tek bio pred njima. Užasna tragedija. Strašno je za njihove porodice koje su ih izgubile", izjavila je Ceca za "Press".

I Seka Aleksić je vidno potresena.
"Tuga je prevelika i strašno je što su svet napustile dve malde osobe. U šoku sam i neverici posle vesti koju sam čula o njihovoj smrti. Ksenija je bila oličenje lepote i optimizma, kao i njen dečko Filip", rekla je Seka za "Press".

U izjavi za "Alo" Jelena Karleuša, koja se pre nekoliko godina intezivno družila sa Ksenijom, kaže da je ova tragedija jako pogodila. "Zanemela sam", bilo je sve što je ona mogla da kaže.

Folk pevačica Indira Radić, koja je sa Pajčinovom snimila duet "Hajde, sestro", nije mogla da se pomiri sa ovom vešću.

"Nedavno smo se čule. Pitala sam je kako je u ljubavi, a ona mi je rekla - lepo nam je, znaš kakav je Filip, ali ja ga volim. Ne mogu da verujem da se ovo desilo mojoj drugarici", rekla je Indira Radić za "Alo".

(MONDO)

Wessna71
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Jan 2010
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 17, 2010 3:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jos uvek ne mogu da poverujem! Zao mi je sto vise nema Ksenije, tako mlade i lepe devojke pune zivota.... O tom Filipu ne znam sta bih prokomentarisala.... Uzasna tragedija! Kakvo je to zlo obuzelo ljude???

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Pajčin i Kapisoda pronađeni mrtvi u stanu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon