:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Transportna preduzeća, ali i vlasnici drugih vozila, od sada neće morati da plaćaju putarinu na nekim naplatnim rampama gotovinski, već će to učiniti putem uređaja za elektronsko plaćanje putarine, popularnih TAG uređaja.
"TAG uređaji od skoro se distribuiraju i u poslovnoj jedinici Automoto saveza Srbije (AMSS) u Preljini kod Čačka, a interesovanje za ovim uređajima je veliko", izjavio je FoNetu direktor poslovnice Predrag Kovačević.
On je objasnio da korisnik TAG-a može biti svako pravno ili fizičko lice, koje potpiše ugovor sa Javnim preduzećem Putevi Srbije i ovaj uređaj preuzme uz odgovarajuću nadoknadu.
"Ovakav bezgotovinski način plaćanja putarine na autoputevima Srbije, obezbeđuje naplatu putarine bez
zaustavljanja na posebno obeleženim stazama za naplatu, naplata je jednostavnija, kraće je vreme transakcije, a omogućen je popust od osam do 15 odsto."
Poslovna jedinica AMSS u Preljini, osim Beograda i Niša jedino je mesto, gde vozači mogu obezbediti svoj uređaj za elektronsko plaćanje putarine.
Radnik firme "Stef trans" iz Čačka Radivoje Simović rekao je da će pomoću ovog uređaja preduzeće uštedeti par hiljada evra na godišnjem nivou.
"Prednost je i ta što će u trenutku turističke sezone na naplatnim rampama, biti skraćeno vreme zadržavanja onima koji imaju ovaj uređaj, što će se sasvim sigurno povoljno odraziti na posao", izjavio je Simović.
Oni koje se odluče da preko poslovnice u Preljini kupe TAG, u roku od 24 sata dobiće uređaj.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Korisno za one koji svaki dan putuju ali onima koji koriste nekoliko puta godisnje uopste ne treba
|
|
|
| |
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 42
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
|
Ma to ce uskoro "morati" da koriste svi.... samo ne znam sto ne iskopaste koliko kosta ta skalamerija i pod kojim uslovima se dobija..... To je bre go kriminal..... ali nece jos dugo.... jos malo je ostalo pa da svi ugasimo svecu....
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|