www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Tragedija u Beogradu, dete palo sa terase
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 20, 2010 3:36 pm    Naslov poruke: Tragedija u Beogradu, dete palo sa terase Na vrh strane Na dno strane

Trogodišnja devojčica L.N. pala je sa trećeg sprata zgrade u Bulevaru kralja Aleksandra 328 i u teškom stanju je prevezena na reanimaciju u Urgentni centar.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura je rekla da se nesreća dogodila oko 11.30 sati i da je za sada nepoznato kako je došlo do nje.

Portparol Urgentnog centra Drago Jovanović potvrdio je Tanjugu da je devojčica primljena u tu ustanovu, da je odmah operisana, ali i da je i dalje životno ugrožena.

On je precizirao da je devojčica zadobila teške povrede unutrašnjih organa.

(Tanjug)

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 40

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 21, 2010 5:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tuzno zaista, ali blago tim roditeljima kad ne paze sta trogodisnje dete radi na balkonu Sad

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 34

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 21, 2010 10:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jao Boze... Nadam se da ce sve biti OK... New Spiral

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 42

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 21, 2010 1:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E tu majku ili oca koji su cuvali dete ja bih bacio sa vrha zgrade.... to je van pameti!

Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama....

*Mayche*

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 21, 2010 4:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Preminula trogodisnja devojcica

Trogodišnja devojčica, koja je juče pala sa terase trećeg sprata u Bulevaru Kralja Aleksandra 328, preminula je u Urgentnom centru.

Kako je Beti rekao portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović, devojčica je usled teških povreda preminula rano jutros oko četiri sata.

Nesreća se dogodila juče oko 11.30, a devojčica je u teškom stanju bez svesti prevezena u Urgentni centar.

Prema nezvaničnim informacijama, majka je bila u stanu i radila kućne poslove, dok je detetu ispala igračka kroz prozor i ono je krenulo je za njom. (RTS)

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

Godine: 36

Datum registracije: 12 Maj 2009
Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 21, 2010 4:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ee ajde shut the fu*k up... kao da se vama nikad nije desilo da u jednom trenutku ne uspevate sve na vreme.

Majka jedina ovde zna sta oseca... U njenom stomaku je dete bilo 9 meseci...

*Mayche*

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 21, 2010 5:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^^ sve je to tacno, ali majcin prvi posao je da pazi na dete, pa onda kucni poslovi i sve ostalo. Dete ne zna da ne treba da skace za igrackom koja je pala sa balkona, ali majka treba da pazi sta je to dete radilo na balkonu.

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

Godine: 36

Datum registracije: 12 Maj 2009
Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 21, 2010 6:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*Mayche* je napisao/la sledeće:
^^^ sve je to tacno, ali majcin prvi posao je da pazi na dete, pa onda kucni poslovi i sve ostalo. Dete ne zna da ne treba da skace za igrackom koja je pala sa balkona, ali majka treba da pazi sta je to dete radilo na balkonu.

prosto nekad se desi da ne ugledas..
Primer>>
Setas se kraj trotuara (pogledala i levo i desno...vidis da nema auta i komotno hodas)... (ali neki par u zgradi se posvadjao i gadja ona decka koji stoji pored prozora saksijom) i opala pogodi saksija prolaznika u glavu t.j. tebe,,, Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Tako verovatno i ovde> ostavis priotvorena vrata na terasi da se izluftira stan, odes na sek do kuhinje, vracas se nema deteta Laughing Laughing

*Mayche*

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 21, 2010 6:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ovo je prica od detetu koji jos uvek racuna na roditelje za svoju sigurnost. A kasnije (da je odraslo) racunalo bi na sebe. Mislim osecam se bedno kriveci majku koja je izgubila dete, verovatno se i ona oseca krivom, mada ja to gledam tako da je devojcica poginula zbog manjka brige od strane roditelja

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 21, 2010 7:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Te male curice više nema, to je jedina istina sada, šokirala me je ova vijest, nemam komentara više.

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 22, 2010 12:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zaista zalosna vijest. RIP mala...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Tragedija u Beogradu, dete palo sa terase Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon