:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Britanac se poslužio keksom sa stola svoje koleginice, uhapšen i otpušten zbog krađe na poslu.
Majkl Kembel, zaposlen u jednom kol-centru, ogladneo je tokom noćne smene i opazio kutiju keksa u kancelariji. Pojeo je skoro sve, misleći da je keks ostavljen za zaposlene od uprave. Međutim, kutija je pripadala njegovoj koleginici Pameli Harison, koja je pobesnela kada je shvatila da keksa više nema.
Ona je alarmirala upravu kol-centra, i tražila da se pregledaju snimci sa sigurnosnih kamera. Kada je "krivac" pronađen, Kembel je dobio otkaz, i uhapšen je zbog krađe.
Sud u Njukaslu odredio mu je godinu dana uslovne kazne, i naložio da plati troškove postupka.
"Znam da keks nije bio skup, ali ne možemo dozvoliti da nam neko pretura po stolu i poslužuje se našom imovinom", rekla je Harisonova za "Dejli mejl".
"Mislio sam da je keks ostavljen za zaposlene, a ne da ga je neko kupio samo za sebe. Neverovatno mi je da smo morali da završimo na sudu", rekao je Kembel.
Kembel je morao da plati kaznu od 150 funti, i da Harisonovoj isplati i vrednost keksa, odnosno sedam funti.
(MONDO, foto Guliver/Getty images)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Draga Pamela, ne dao ti Bog, imaš li srca imalo i duše?! Sit gladnom ne vjeruje, tako makar kažu, glad očiju nema itd...
Nisam ni ja za to da mi neko pretura po kancelariji, daleko od toga, ali tako kazniti čovjeka za kutiju keksa je, makar i samo po mom sudu, previše surovo, okrutno i totalno neljudski, eto, moradoh ovu ljutnju istresti iz sebe
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
klinka iz kraja *One_and_Only*

|
Datum registracije: 25 Dec 2008 Poruke: 3192

|
|
0o0o0o0o0ps......nadam se da to ne vazi kod nas...
kad vidim nesto slatko...moram maznem.....
|
_________________ To the world you may be just one person,
But to one person you may be the world. |
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Ne znam, bas okrutno, kao da bi nekog tuzila da mi uzme keks. Ja volim da delim, ali u svakom slucaju covek je mislio da je keks za sviju...bas Okrutno
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
Double Hearts Love Sucks

|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|