www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pas ujeo za obraz petogodišnje dete
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 22, 2010 1:42 pm    Naslov poruke: Pas ujeo za obraz petogodišnje dete Na vrh strane Na dno strane

Petogodišnju devojčicu Kristinu Marinjes iz Ćuprije ujeo je za obraz pas lutalica dok se igrala u dvorištu svoje kuće, piše današnji ”Press”.

Devojčica je odmah zbrinuta na Odeljenju plastične hirurgije Opšte bolnice u tom gradu, njeno stanje je dobro i nije bilo potrebe za operativnim lečenjem.

Psa je uhvatila Služba zoohigijene po nalogu Republičke veterinarske inspekcije.

Nemili događaj zbio se 16. marta popodne, dok su Kristinini roditelji bili na poslu.

“Devojčicu je čuvala baka Branka Paunović, moja tašta. Tog dana mala je bila napolju i igrala se. Neki pas je ušao u dvorište, iako je ono ograđeno, a kapija zaključana. Dete je krenulo ka životinji i pas ju je napao i ujeo za desni obraz. Tašta je odmah počela da viče, ali nije mogla da spreči psa da napadne”, kaže otac male Kristine, Ivan Marinjes.

Otac je događaj prijavio Veterinarskoj inspekciji, koja je dala nalog opštinskoj Službi zoohigijene da psa uhvati.

Pas je istog dana smešten u azil i nalazi se na posmatranju u veterinarskoj stanici.

U pitanju je mešanac crnosive boje, neobeležen, bez žute markice i nepoznatog vlasnika.

Načelnik Službe zoohigijene, dr veterinarske medicine Goran Petrović, kaže da se pas opservira zbog mogućnosti da je zaražen besnilom. Budući da je agresivan, biće podvrgnut eutanaziji.

„Za devojčicu, nažalost, psa smo uhvatili kasno, jer će ona traumu nositi dok je živa. Samovolja nekih ljudi iz lokalne vlasti opet je uzela danak, na štetu onog ko to nije zaslužio. Da je bilo pameti, taj pas bi već bio zatvoren, pre nego što je dete ujeo. Ali, naša služba nije ušla u opštinski budžet za ovu godinu i od 1. marta zbog nedostatka sredstava prestala je da uklanja pse sa ulica”, kaže za “Press” dr Petrović.

Služba zoohigijene radi u sastavu KJP „Usluga", ali ugovor sa opštinom za 2010. nije potpisan, niti su za to predviđena budžetska sredstva.

Građani koje su prošle godine stradali od ujeda pasa i koji su tužili opštinu naplatili su iz ćuprijske kase oko 300.000 dinara, piše “Press”.

(MONDO)

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 22, 2010 9:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Aaa, dusica mala, kakva je to trauma za nju... Sad

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

Godine: 35

Datum registracije: 12 Maj 2009
Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 22, 2010 10:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne kapiram.. ima previse lutalica i sad neka organizacija brani te cupave?
Ako vec vole kucad i stite ih sto onda ne organizuju i naprave mesto gde ce imati hranu i lep nocleg?
Ovako ce ih biti sve vise Laughing Laughing I mene je pas ujeo prosle godine od pozadi za nogu... da sam ga video s preda (majke mi) ubio bih ga Exclamation Exclamation Laughing Laughing

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 22, 2010 10:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
naša služba nije ušla u opštinski budžet za ovu godinu i od 1. marta zbog nedostatka sredstava prestala je da uklanja pse sa ulica

Evo izgovora, evo odgovora, evo svih opravdanja. U pravu je i post iznad, slažem se. Žao je meni najviše te jadne malecke curice i svih koji su bili izloženi takvoj vrsti napada.

° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~
<b>~ zažmirim i putujem ~</b>

Datum registracije: 28 Okt 2008

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 23, 2010 12:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jadna malecka, ja sam imala nekoliko bliskih susretna s bijesnim psima i sad imam traume, a ona je osjetila pseće očnjake na koži... Sad Azil za pse lutalice je rješenje...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Pas ujeo za obraz petogodišnje dete Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon