Pevač Kvon Dži Jong, poznatiji kao G Dragon, iskopirao je mladu srpsku zvezdu u svom novom spotu.
Dvadesetogodišnji južnokorejski pevač ranije je imao tamnu kosu i čupavu frizuru, a za potrebe promocije svog novog albuma, ofarbao se u plavo i iskopirao stajling Milana Stankovića (22), srpskog predstavnika na Eurosongu.
"Drago mi je da imam uticaj i u toliko dalekoj zemlji. Simpatično mi je što me je uzeo kao inspiraciju, to je dokaz da radim pravu stvar", rekao je Milan.
On je podsetio da je prošle godine za spot "Fejs" angažovao stilistu Marka Mitanovskog, koji sada radi sa Lady Gagom.
"Mi smo moderno područje, ponosni na tradiciju ali i originalnost", rekao je Milan.
(MONDO)
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
Lepo je što su počeli i nas da kopiraju. Jeste da se baš i ne dičimo puno sa Milanom, ali ovo je dokaz da je originalan. Bar nas primećuju u svetu.
A zamislite njih dvojicu u duetu.
Nije bash vezano za ovu temu al' poshto je ona matora u kojoj su popisani "favoriti" na kladionicama zatvorena rek'o aj' ovde da postavim..
Elem, poslushajte Dansku pesmu, jednu od najbolje kotiranih i recite mi komentare:
Double Hearts Love Sucks
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
Alexns je napisao/la sledeće:
Nije bash vezano za ovu temu al' poshto je ona matora u kojoj su popisani "favoriti" na kladionicama zatvorena rek'o aj' ovde da postavim..
Elem, poslushajte Dansku pesmu, jednu od najbolje kotiranih i recite mi komentare:
sta da se kaze... kradeni semplovi... plagiat i nista preko toga
Shto je najgore ovo nije jedina pesma, i ostalih par koje sam preslushao su cisto kradeni.. il pozajmljeni semplovi iz poznatih pesama. Al' ovo je ipak previshe ocigledno
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Ja malo u zakašnjenju, ali 'ajde, neće niko ni primjetiti, a ni zamjeriti. i tako, velite, dva Milana Stankovića, od kojih je još jedan južnokoreanac, uf, braćo moja, što je previše, previše je
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
gkukolj je napisao/la sledeće:
Ja malo u zakašnjenju, ali 'ajde, neće niko ni primjetiti, a ni zamjeriti. i tako, velite, dva Milana Stankovića, od kojih je još jedan južnokoreanac, uf, braćo moja, što je previše, previše je
Znaš kako su naši stari govorili: "Nesreća nikad ne ide sama".
Meni je ova "curica" taaako dražesna i simpatična...
ENA_Nis Početnik Domaćeg.de
Godine: 35
Datum registracije: 11 Jul 2008 Poruke: 25 Mesto: Nis
Ne kopira G-Dragon Milana nego obrnuto
Ipak je G-Dragon internacionalno poznat
Spot za pesmu BREATHE objavljen je u septembru prošle godine
Breathe
Spot za pesmu Heartbreaker koji se pojavio letos videlo je više od 8 miliona ljudi
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma