:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Predstavnik Srbije na ovogodišnjem izboru za Pesmu Evrovizije, Milan Stanković, nastupiće sedmi po redu u prvom polufinalu 25. maja.
Na sastanku šefova delegacija održanom u utorak u Oslu, određen je redosled nastupa zemalja u oba polufinala.
Naša delegacije je bila srećne ruke, jer su na početku sastanka iz "šešira" izvukla "Wild card" koji daje privilegiju predstavnicima da odaberu redni broj pod kojim će nastupiti u polufinalu.
"S obzirom na to da je prvim žrebanjem u januaru određeno da nastupamo u prvom delu prvog polufinala, predstavnici naše delegacije mogli su da se opredele za poziciju nastupa od prve do osme, i izabrali su sedmu", saopštila je Radio-televizija Srbije.
U saopštenju je navedeno da ova pozicija može našem predstavniku ići u prilog jer od ove godine glasanje počinje odmah po izvođenju prve kompozicije.
U prvom polufinalu Evropi će svoje pesme predstaviti: Moldavija, Rusija, Estonija, Slovačka, Finska, Latvija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Poljska, Belgija, Malta, Albanija, Grčka, Portugalija, Makedonija, Belorusija i Island.
U drugoj polufinalnoj večeri 29. maja predstaviće se: Litvanija, Jermenija, Izrael, Danska, Švajcarska, Švedska, Azerbejdžan, Ukrajina, Holandija, Rumunija, Slovenija, Irska, Bugarska, Kipar, Hrvatska, Gruzija i Turska.
Direktno u finalu nastupaju zemlje "velike četvorke" - Velika Britanija, Francuska, Nemačka i Španija, kao i zemlja domaćin - Norveška.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Šta bi sad mi, trebali zvati i numerologe da nam pojasne malo značenje broja 7 E vala, da hoće i taj Eurosong da se završi, da malo tek danemo dušom. Onima koji prate i vole, bilo Milana Stankovića, bilo sam Eurosong kao takav, ja se unaprijed izvinjavam, ali morate i vi priznati da se pomalo pretjeruje.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
"Ovo je Balkan" na promotivnoj turneji
Predstavnik Srbije na ovogodišnjem Eurosongu Milan Stanković krenuo je na promotivnu turneju po Evropi.
Mlada Zvezda Granda koja će nastupiti prve polufinalne večeri 55. Eurosonga u Oslu Milan Stanković, započeo je promotivnu turneju gostovanjem u Sarajevu, a potvrđeni su njegovi nastupi u Rumuniji, Belgiji, Holandiji i Poljskoj, dok se trenutno ugovaraju nastupi u Francuskoj i Grčkoj, saopšteno je iz RTS-a.
Pesma Gorana Bregovića "Ovo je Balkan" u izvođenju Milana Stankovića, oriće se Arenom u Oslu 25. maja, a onda, nadamo se, i finalne večeri 29. maja ove godine.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
nisam siguran ni da ce biti polednji previse je neskroman i arogantan a to slozicete se nije bas pametno
|
|
|
|
|
 |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
|
Ne znam dal je srecan broj 7,videcemo...u svakom slucaju navijacu za njega..zelim mu puno srece!!!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|