:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Policija u Novom Pazaru uhapsila je četiri maloletnika zbog sumnje da su obili prostorije u školi, odneli dnevnike i zatim zapalili učionice.
Policijska uprava Novog Pazara saopštila je da su zbog krivičnih dela izazivanje opšte opasnosti i teške krađe uhapšeni I.Z. (15), S.H. (16), A.R. (17) i M.D. (14).
Osumnjičeni su u noći sa 12. na 13. mart obili kabinet direktora i zbornicu osnovne škole "Rifat Burdžović Tršo" i odneli 13 školskih dnevnika, kao i "hard disk" sa računara za video nadzor, a zatim polili benzinom i zapalili kabinet za hemiju, odakle se požar proširio na susedne prostorije.
Maloletnici su uz krivičnu prijavu sprovedeni sudiji za maloletnike Višeg suda u Novom Pazaru.
(Srna)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Tako mali, a takvi već piromani. Šta sve toj djeci neće pasti na um, da li roditelji više uopšte obraćaju pažnju na svoju djecu, ne znam, ali stanje je sa tim klincima sve gore, pa me muka hvata već. Najmanje sam ja kompetentna da o ovakvim stvarima komentarišem, ali ipak smatram da ta djeca imaju jako malo kućnog odgoja, vaspitanja i normalan porodični život.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Pa to je vec vidjeno nesto novo su trebali da urade i mislim da je krajnje vreme da se napravi maloletnicki zatvor ali na takvom prostoru gde necemoci niko da ih poseti
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|