:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Hrvatska starleta vozila pijana, a kada su je policajci pojurili, mislila je da hoće da se trkaju!
Maja Morales (20), "Plejbojeva" zečica i učesnica hrvatske Farme, provela je noć na trežnjenju nakon filmske jurnjave sa policijom. Starleta se posvađala sa dečkom, sela u svoj "golf" i krenula iz Dubrave ka centru Zagreba.
Hrvatska štampa piše da se Maji "jako žurilo", pa je vozila bez dozvole u suprotnom smeru gradskim ulicama. Kada ju je patrola primetila, kola su krenula za njom, ali tada je "zečica" nagazila na gas.
"Nisam ni primetila da su iza mene policijska kola, mislila sam da neke budale hoće da se trkaju, pa sam 'nagarila' na 220 kilometara na čas", rekla je ona.
Moralesova je, nakon jurnjave zagrebačkim ulicama, konačno zaustavljena i privedena, ali je kasnije puštena.
Maja je hrvatsku Farmu napustila posle samo 48 sati. Svoj izlazak opravdala je tvrdnjom da joj farmeri nisu dovoljno zanimljivi.
(MONDO, foto Farma.hr)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ima 20 godina, već je zečica, već na tv-u, već pijana vozi i još se trka sa policijom...ja sam zaista van vremena i svijeta, a o tom da nemam pojma ko je dotična individua, ne smijem ni reći. Vrijeme mi je da se prebacim na Metuzaleme kao što sam i sama. Ljudi moji, moja je mladost bila prekrasna, predivna, i ja je tek sada znam cijeniti i poštovati, samo je malo kasno, zar ne?
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Ovo je bilo na TVu - haha ha bjezi zecice
Njenih 15 minuta slave
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Klasicna sponzorusa a za 15 minuta slave ce da priceka
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|