:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Jagodina -- Policia u Jagodini podnela je krivičnu prijavu protiv Slaviše S. (56) iz Svojnova, zbog vezivanja majke V.S (79) lancem za stub na ulazu u porodičnu kuću.
Krivična prijava je podneta zbog sumnje da je Slaviša S. izvršio krivično delo nasilja u prodicii, navodi se u saopštenju. "Slaviša S. je svoju majku vezivao lancem dužine osam metara i zaključavao katancem", stoji u saopštenju.
Radio je to, navodno, da bi joj onemogućavao udaljavanje od kuće. V.S. se prilikom kretanja saplitala o lanac, padala i često povređivala.
Zbrinuta je u Zdravstvenom centru u Paraćinu.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ona u bolnicu, a idiot u umobolnicu
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
|
Dokaz da je sve vise nasilja neverovatnih nad zenama..Zao mi je te
starice,a tog nasilnika bih isto tako kaznila,da vezan tako izdrzava kaznu..
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
pa sada ne bih o nasilju u porodici, da lik nije normalan nije ali u vezi nasilja u porodici verujte desava se puno puta da su muskarci ugrozeniji od zena samo sto ih je sramota da priznaju to da im se ne bi smejali
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Možda ćete me mrzeti zbog ovoga, ali voleo bih da čujem i njegovu stranu. Priča je ispričana samo do pola.
Čuo sam i video starije osobe koji prolupaju oko 80-te. Jedan komšija je morao da zaključava svoju mamu u sobi dok je bio na poslu jer je ova imala običaj da u papučama, haljini kratkih rukava i bez čarapa usred zime odšeta do moje babe da bi se ispričale 5 minuta i onda da se vrati nazad. Da ne spominjem drugu babu koju su tražili nedelju dana i na kraju je našli polugolu kako spava praktično na sred ulice. Ili drugog komšiju koji je imao običaj da dovlači novine iz kontejnera "da pročita"... Moja baba je pred kraj života 4 puta umalo napravila požar. Peče ribu i ode da radi u bašti.
Naravno, govorim o osobama koje su prešle 70-tu. Voleo bi i ja da doživim te godine, ali sa kolko-tolko zdravim mozgom.
Naravno da je za osudu ako ju je vezivao iz obesti. A ako je sa 79 godina imala običaj da luta (fizički i psihički) mogao je bar da je zaključa u kući, a ne na lancu. A da je pusti da luta - i to je veoma riskantno (u tom slučaju bi se radilo o zanemarivanju bolesne osobe i o nebrizi).
Staračke domove neću da spominjem...
Ljutite se vi na mene koliko hoćete, ali priča jeste ispričana napola!
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Nema tu ljutnje, tako je i gotovo, samo bi se o tome moglo pisati satima, a svaka priča ima dvije strane, gotovo uvijek. Na žalost, moram se složiti i sa navedenom činjenicom o našem sistemu i društvu koje dozvoljava ovako nešto.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|