:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Čačanin Saša Jović krenuo je danas, pešice, na Svetsko fudbalsko prvenstvo koje će, od 11. juna do 11. jula, biti održano u Južnoafričkoj Republici.
Pripreme su trajale više od godinu dana, znam da će biti naporano i teško, izjavio je Jović pred polazak na put dug 25 hiljada kilometara.
Jović je rekao da će do Južne Afrike putovati kopnenim putem preko Bugarske, Turske, Sudana, Egipta, Etiopije i Bocvane i najveći deo puta preći će pešice.
"Odlučio sam se da idem putem kojim se ređe ide, rekao je Jović.
Cilj Saše Jovića je da 13. juna bude na stadionu u Južnoj Africi i bodri reprezentacije Srbije, u prvoj utakmici na svetskom fudbalskom prvenstvu protiv reprezentacije Gane.
(FoNet)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Pa, nek mu je sa srećom. Ako tako želi i ako mu je to san i cilj, svakako ću podržati, time ništa loše neće učiniti nekom, a valjda je dovoljno pametan, ni sebi.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
Rene Artoa Добар дечко

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Mar 2010 Poruke: 1530 Mesto: Belgrade

|
|
|
Нека ти је са срећом
|
_________________ Ја сам анђео у облику твора!
 |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Sve najbolje i srecan mu put
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|