www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Švercovali 155 kilograma skanka
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 07, 2010 11:04 pm    Naslov poruke: Švercovali 155 kilograma skanka Na vrh strane Na dno strane

Službenici Državne agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA), danas su sa pripadnicima Granične policije BiH i MUP-a Tuzlanskog kantona uhapsili sedam osoba zbog pokušaja šverca 155 kilograma opojne droge "skank".

U akciji, koja je započela pretresom teretnog motornog vozila marke IVECO u ranim jutarnjim satima na graničnom prelazu Klobuk, pronađeno je više od 155 kilograma opojne droge, a preliminarnim veštačenjem je utvrđeno da se radi o drogi "skank", preneli su lokalni mediji.

Droga je bila zamotana u odgovarajuću foliju, podeljena u 150 pakovanja i skrivena u duplom dnu (bunkeru) vozila u kojem su se tada nalazile dve, od ukupno sedam osoba lišenih slobode.

U akciji, koja je izvedena na širem lokalitetu Tuzle i Banjaluke, uhapšeno je još pet osoba koje se dovode u vezu s pronađenom opojnom drogom.

(Tanjug)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 07, 2010 11:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pozdravljam akciju. Dileri su rak cijele planete Zemlje.

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 08, 2010 12:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma varas se krajnji korisnici su rak,jer da nije njih ovih ne bi ni bilo,mada se zmija ubija od glave

cezar1071944
Glas mog anđela
<b>Glas mog anđela</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008
Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 08, 2010 1:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oni su kao hobotnica,,oseces jedan kraj,izraste drugi..Mislim da se to nikad nece iskoreniti nigde..jer je tu ogromna zarada..to zna drzava svaka,pa koristi kao crni fond..sve bih narkomane na goli otok kod nas,da sam neka vlast..Ali po anketama,tu izlaska nema...samo 5% njih uspe da se izleci konacno i zauvek...za to nema leka,to znam,bez obzira sta pricaju..Uzasno,ali istinito..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Švercovali 155 kilograma skanka Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon