:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Britanac Kris Vitver objavio je na svom Facebook profilu imena i fotografije oko 6000 osuđenih pedofila u Velikoj Britaniji.
Podaci koje je Vitver objavio sabrani su na osnovu objavljenih policijskih fotografija i izveštaja. On ne krši zakon budući da se radi o već objavljevljenim podacima i osuđenim osobama.
"Osećam se zaista ponosno. To je veliki uspeh i ako pomogne ljudima da uoče seksualne prestupnike u svom okruženju, učinio sam dobru stvar. Ipak, ne želim da podstičem mržnju", rekao je Vitver.
On je dodao da se radi o činjenici da u nacionalnom registru seksualnih prestupnika može da se pristupi samo nekim informacijama, ali se ne mogu videti fotografije osuđenih pedofila.
"U mojim grupama vidite fotografiju, ime, vreme zločina i njihovo tadašnje prebivalište", izjavio je za "The Sun".
Vitver je objavio podatke o ukupno 5.930 pedofila u 62 okruga u Engleskoj, Velsu, Škotskoj i Severnoj Irskoj.
On namerava da nastavi ovu akciju, mada je ona razljutila neke pedofile koji su se našli u njegovom registru, pa je u nekoliko navrata bio praćen i napadan, ali, kako sam kaže, nikada nije došlo do ozbiljnijeg incidenta.
(FoNet)
|
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
Podrzavam ovo u potpunosti. ^
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Takodje samo jos kada bi prosirio listu i na ove nase bilo bi jos bolje
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Uvijek sam za i podržavam sve one koji vode borbu sa takvim idiotima. Sve bih ja njih stavila na crnu listu. I pobila.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
|
Prvo javno objaviti, pa operisati i na kraju - na psihijatriju (bez prava izlaska).
|
|
 |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
|
|
Posto mislim da nisam usamljena po tom pitanju/da su pedofili najgora vrsta ljudi,za koje nema uspesnog izlecenja,sve bi ih pobila..ili njihove podatke podelila svim roditeljimai ostalima.pa neka im presude...
|
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|