:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela teške krađe, mera zadržavanja u trajanju do 48 sati određena je petorici muškaraca iz opština Ćuprija, Despotovac i Jagodina, saopštila je danas kragujevačka policija.
Mera zadržavanja određena je Slaviši A. (31), Zoranu J. (39) i Marku M. (24) iz Ćuprije, Zvjezdanu Ć. (32) iz Senjskog rudnika kod Despotovca i Igoru S. (20) iz Rakitova kod Jagodine.
Policija je protekle noći u preduzeću "Izolma" a.d. u stečaju, zatekla Slavišu A. dok je demontirao električne kablove, navodi se u saopštenju i dodaje "da su se ostali dali u bekstvo ali su tokom noći pronađeni i privedeni".
Policija osnovano sumnja da su oni prošlog meseca ove godine u Rači, u toku noći, tri puta ušli u preduzeće "Izolma" a.d. koje je u stečaju i u hali sekli i sa instalacija demontirali električne kablove. Na taj način prisvojili su oko 500 kilograma bakra, koji su vozilom marke "mercedes" odvozili u Ćupriju i preprodavali.
Nakon isteka mere zadržavanja, Slaviša A., Zoran J., Marko M. Zvjezdan Ć. i Igor S. biće lišeni slobode i, uz krivičnu prijavu, sprovedeni istražnom sudiji Opštinskog suda u Kragujevcu.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Nikad meni nije bila jasna ta pljačka kablova, ali nose li ih, nose
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
| gkukolj je napisao/la sledeće: | Nikad meni nije bila jasna ta pljačka kablova, ali nose li ih, nose |
Ajde to, ljudima treba para, ali... "Mercedesom" u krađu kablova...
Bilo bi još čudnije da su sa "Mečkom" krali drva.
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |

|

|
|
Rekli bi da je kombi u pitanju. Znam već kako novinari pišu.
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ma, ne stvarno, žensko sam (valjda se vidi ), ali eto, vas ste trojica tu, pa mi lijepo kažite šta je u tim kablovima toliko vrijedno krađe, kolika im je cijena itd.,...pa da malo porazmislim, hm...
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |

|

|
|
|
Bakar. Dobro se prodaje, a na otpadima ne pitaju odakle je.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|