:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Pevačica želi da bude zamrznuta u tečnom azotu, kao u naučnofantastičnim filmovima.
"San" piše da Britni Spirs (28), koja je proteklih godina bila poznatija po ispadima u javnosti nego po profesionalnim uspesima, želi da posle smrti bude kriogeno zamrznuta i očuvana za "buđenje" u budućnosti.
Pevačica je čak investirala 350.000 dolara u kompaniju "Alkor produžavanje života" iz Arizone, koja od 1972. godine istražuje mogućnosti ovakvog zamrzavanja.
"Izuzetno niske temperature koriste se za očuvanje ljudskog tela, kako bi mu se u budućnosti povratilo zdravlje kada tehnologija za lečenje bude bila dostupna", piše na sajtu te kompanije.
"Britni je ranije razmišljala o tome da posle smrti njen pepeo bude pretvoren u dijamante, ali joj se ovo ipak čini kao mnogo bolja opcija", rekao je izvor blizak pevačici.
Ovakvo ili slično zamrzavanje tema je brojnih SF priča, kao i filmova "Zauvek mlad", "Otvori oči" i rimejka "Nebo boje vanile", "Razbijač", "Betmen i Robin"... Jedna od najpoznatijih urbanih legendi vezanih za kriogeno zamrzavanje je da se Volt Dizni zamrznuo posle smrti, ali je slavni crtač ustvari kremiran 1966. godine. Najpoznatija zamrznuta slavna ličnost je igrač bejzbola Ted Vilijams.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
|
Boze dragi, niko vise ne zeli da umre ko covek, da je sahranjen, oce ili da im se pepeo baci po nekoj livadi ili da budu zaledjeni ili nesto trece...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Ko ima putra i po glavi se maže. Ne znaju šta će više od bijesa i novca, samo, džaba im, vječno živjeti ne mogu, pa da se i probude u nekoj drugoj budućnosti, opet se mrijeti mora.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
@ Mayche i Gkukolj:
Nemojte da ste takve! Što se mene tiče, može ona da ode na zamrzavanje i to ovog momenta.
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Mozemoze sto da ne pa onda lepo u orbitu ,neka seje glupost marsovcima
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
| D@cha je napisao/la sledeće: | | Mozemoze sto da ne pa onda lepo u orbitu ,neka seje glupost marsovcima |
I ti si me razočarao! Šta su nam Marsovci skrivili? Možda su inteligentni.
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|

|
|
|
Pa kako onda drugacije da uspostavimo kontakt?
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
| D@cha je napisao/la sledeće: | | Pa kako onda drugacije da uspostavimo kontakt? |
U pravu si. A ako je oni pošalju dalje, na Jupiter, onda znači da su inteligentni.
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Čekn'te malo, zar ova vijest nije počela sa zamrzavanjem, a mi smo već i kod vanzemaljaca Eh, što ti je novinarstvo sila neviđena
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|

|
|
Kada je tema dobra pravo je uzivanje
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|