www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Uhvaćen još jedan pedofil
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 30, 2010 3:47 pm    Naslov poruke: Uhvaćen još jedan pedofil Na vrh strane Na dno strane

Požarevačka policija uhapsila je i podnela krivičnu prijavu protiv Srboljuba N. (53) iz Zabrđa, zbog sumnje da je obljubio maloletnicu, saopštio je danas MUP.

Srboljub je osumnjičen da je 28. maja u večernjim časovima u svom automobilu obljubio četrnaestogodišnju devojčicu iz Petrovca na Mlavi.

Istražni sudija Osnovnog suda u Požarevcu osumnjičenom je odredio pritvor do 30 dana.

(Beta)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 30, 2010 5:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Štura vijest da bih mogla odmah da saspem ustaljenu i uobičajenu paljbu po pedofilima, nego, otkud mala sa njim u autu? Je li to na silu uvučena, je li to neko koga ona poznaje, manjak je informcija, a bombastičan naslov.

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 31, 2010 12:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Malo podataka za bilo kakavkomentar cak i od mene koji mnogo lajem

--hell_soul--
..:: sve si mi ti ::..
<b>..:: sve si mi ti ::..</b>

Godine: 35

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: **over the sky**

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 31, 2010 1:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slusajte, koliko god podataka bilo ili ne bilo poslijedica je ista, maloljetnica je silovana po svim zakonim... on 'kao' punoljetan je morao znati da se ne smije to pa ona sve skakala po njemu ka manita..i dalje ne shvatam te ljude koji su u stanju da urade takvo nesto..

ajde uzdravlje analiticari

--_make love not war_--

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Uhvaćen još jedan pedofil Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon