www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dečaci povređeni u eksploziji u Nišu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 30, 2010 11:49 pm    Naslov poruke: Dečaci povređeni u eksploziji u Nišu Na vrh strane Na dno strane

Dvojica dečaka, starih devet i dve godine, povređeno je u eksploziji u prigradskom niškom naselju Medoševac.

Njih dvojica su pronašli i aktivirali eksplozivnu napravu.

Njihov život nije ugrožen, rekli su danas Tanjugu lekari na Klinici za dečju hirurgiju i ortopediju.

Zamenik načelnika te klinike dr Dragoljub Živanović rekao je da je stariji dečak J.L. zadobio povrede desne noge i desne strane grudnog koša, kao i šake desne ruke, dok je mlađi S.V. zadobio opekotine po telu.

"Očekujem da mlađi dečak bude ubrzo pušten kući", napomenuo je Živanović.

Dečaci su sinoć našli ekpslozivnu napravu igrajući se u jednom dvorištu u Medoševcu.

Posle eksplozije odmah su prebačeni na nišku kliniku.

Niška policija nije izdala saopštenje povodom incidenta, ali se očekuje da istražni organi, posle detaljne analize, saopšte o kakvoj eksplozivnoj napravi je reč.

(Tanjug)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 31, 2010 12:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

O, jadna mala djeca, koja sreća te su ostali živi, a debile koji su postavili eksplozivnu napravu trebalo bi minirati. I neka mi sad niko ne kaže:"A što su je i dirali?" Svako djete je radoznalo po prirodi, ali šta takva naprava tu traži i ko je imao pravo da je postavi i ostavi?

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 31, 2010 12:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ko zna odakle je to stiglo

Dominick
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 16 Apr 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 31, 2010 1:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Niski aerodrom je blizu Medosevca koji je dosta stradao za vreme bombardovanja 99-e mislim da ne treba podsecati na kasetne bombe....
To mozda objasni odakle eksplozivna naprava tamo, mada je i druga varijanta moguca ali ja nesto ne verujem, pre ce biti da je ovo bio poklon od nato-a!

[/B]Na svu srecu su se decica izvukla![/B]

--hell_soul--
..:: sve si mi ti ::..
<b>..:: sve si mi ti ::..</b>

Godine: 35

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: **over the sky**

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 31, 2010 1:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gkukolj je napisao/la sledeće:
... ali šta takva naprava tu traži i ko je imao pravo da je postavi i ostavi?

jesi li ozbiljna, zivota ti?
znas li ti kroz sta je sve nase podrucje zapadnog balkana proslo, nijedan rat nas nije zaobisa..iz jadranskog mora jos uvijek ribarice i koce vade bombe koje nisu eksplodirale i pale u more...mina imas gdje hoces. koliko god da se tokom akcije ciscenja mina odstranilo mina, ja garantujem da je jos toliko ostalo... ovo nije prvi slucaj i znam (nazalost) da nece biti zadnji...

--_make love not war_--

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 31, 2010 3:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

--hell_soul-- je napisao/la sledeće:
gkukolj je napisao/la sledeće:
... ali šta takva naprava tu traži i ko je imao pravo da je postavi i ostavi?

jesi li ozbiljna, zivota ti?
znas li ti kroz sta je sve nase podrucje zapadnog balkana proslo, nijedan rat nas nije zaobisa..iz jadranskog mora jos uvijek ribarice i koce vade bombe koje nisu eksplodirale i pale u more...mina imas gdje hoces. koliko god da se tokom akcije ciscenja mina odstranilo mina, ja garantujem da je jos toliko ostalo... ovo nije prvi slucaj i znam (nazalost) da nece biti zadnji...

Pa naravno da znam i svjesna sam ovoga što si ti malo opširnije napisao, moj post jednostavno nije bio najjasniji. Nisam ni mislila na bombe koje su ostale iza rata a nisu deminirane, na žalost, ima ih i biće još godinama. Ja sam samo htjela da ukažem na to da nam pored takvih ne trebaju još i te "nove" koje neko namjerno napravi i ostavi, a nije rijedak slučaj. A mi ne znamo da li je to zaostala naprava iz rata ili ova od novijih. To sam željela reći.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Dečaci povređeni u eksploziji u Nišu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon