:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
U Letoniji održana parada plavuša namenjena podizanju morala u državi pogođenoj teškom ekonomskom krizom.
Oko 500 devojka u ružičastim kompletićima prodefilovalo je ulicama Rige u drugoj po redu paradi.
"Želeli smo da učinimo nešto lepo i pozitivno u Letoniji, ali i da pokažemo da su plavuše duhovite i inteligentne", rekao je jedan od organizatora skupa.
Parada je završni deo manifestacije koja je počela početkom nedelje. Održan je konkurs za najlepšu devojku i dvojnicu Merilin Monro.
Novac koji je prikupljen namenjen je uređenju sportskog terena za hendikepiranu decu.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Pa, lijepo je što će novac otići hendikepiranoj djeci, naravno, ako ode (opet skeptičnosti malo, tek da se ne zanosim previše), to sam jasno razumjela, ali mi nije najjasnije ono rečeno s početka vijesti:" ... namjenjena podizanju morala u državi pogođenoj teškom ekonomskom krizom." Kakve veze imaju sad plavuše sa tim? Možda ne kontam jer sam crnka, pa bih molila svoje prijatelje sa vijesti, da mi to malo, eto, pojasne.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Sada ce kontraparada crnki
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|