www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Silovali bolesnu devojčicu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 31, 2010 4:09 pm    Naslov poruke: Silovali bolesnu devojčicu Na vrh strane Na dno strane

Četvorica muškaraca iz Bojnika, starosti od 58 do 67 godina privedena su danas zbog sumnje da su mesecima silovali devojču iz te varoši staru 15 godina i koja je ostala u drugom stanju.

Načelnik Policijske uprave Dejan Radenković rekao je Beti da je jedan od te četvorice kum devojčice.

"Devojčica je mentalno zaostala i nalazi se u trećem mesecu trudnoće, a svi oni su priznali krivicno delo obljube nad nemoćnim licem", kazao je Radenković.

Policija će protiv kuma seksualno zlostavljane devojčice podneti i krivičnu prijavu za podvođenje i omogućavanje polnih odnosa.

(Beta)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 31, 2010 5:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi moji, ovi se monstrumi i debili samo kote i niču, a niko ništa Exclamation

deeda
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Jun 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 31, 2010 7:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma staje ovo Narode, gde zivimo i u kojem Veku Boze Nas!!!
To treba odmah dok su priznali da se "Strelja" i to sa Prackom ako
Znate sta je to, posto je velika steta trositi Municiju za takve "Gadove" a,Pgotovo taj Kum, Njemu bih trebalo da se veze Cvor na New Evil New Evil K...c i to Mornarski pa ga onda ubiti da vidi i oseti Kumstvo, Sramota i pravi Fasizam.

micanovic.ivan
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Mar 2010

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 01, 2010 12:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

izuzetno los pravosudni sistem je doveo do svega toga.i jos ce gore biti ako se nista ne preduzme.jako blage kaznene mere su vetar u ledja manijacima,bolesnicima i kriminalcima u izvrsenju njihovih bolesnoumnih cinova...sta je par godina robije u odnosu na dozivotne traume te dece,samo smrtna kazna i isto za sve..pa da vidis..u titiovo vreme vladavine nije bilo toliko ni manijaka,ni ludaka...znaci samo truo sistem rehabilitovati kako znamo i umemo i to podhitno

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 01, 2010 12:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prijavljujem se da ih licno kastriram

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 01, 2010 2:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Silovali devojčicu ometenu u razvoju

Bojnik, Leskovac - Četvorica muškaraca iz okoline Bojnika, starosti od 58 do 67 godina, privedeni su juče zbog sumnje da su mesecima silovali petnaestogodišnju devojčicu ometenu u razvoju iz bojničkog sela Kacabać. Devojčica M. C. je ostala u drugom stanju, potvrdio je „Blicu“ načelnik PU u Leskovcu Dejan Radenković.

Devojčica je juče smeštena na odeljenje dečje neuropsihijatrije u pratnji majke.
- Devojčica je u trećem mesecu trudnoće, a svi osumnjičeni su u policiji priznali krivično delo obljube nad nemoćnim licem - kaže Radenković, dok su istrazi dvojica privedena tvrdila da sa M. C. nisu imali seksualne odnose.

Među privedenima je devojčicin komšija i kum Slobodan S. (67), koji se tereti i za krivično delo podvođenja, zatim Miodrag Z. iz Donjeg Brijanja, Blagoje G. iz Stuble i jedan radnik na benzinskoj pumpi u bojničkom kraju.

Selo Kacabać sa oko 300 domaćinstava je jedno od najbogatijih sela u bojničkom kraju. Rođaci i meštani su juče bili šokirani ovom vešću.

- Sram ga bilo, krstio je nju, njene sestre i brata, nije im izbivao iz kuće - komentariše jedna od komšinica.

M. C. je pohađala osmi razred škole u susednom selu, a njen kum se pre nekoliko meseci ponudio da je odvodi i dovodi iz škole.

- Ništa nam nije bilo čudno jer je ona bila njegova ljubimica. Međutim, počele smo da primećujemo da kasni iz škole i da se otuda vraća sa poklonima, poput mobilnih telefona. Tek kada je počela da odbija da ide u školu i kada je počela da povraća, mi i majka smo posumnjale da se nešto dešava. Odvele smo je kod lekara i ustanovljena je trudnoća - pričaju sestre M. C., koje imaju i mlađeg brata.
U policiji tvrde da je i devojčicin kum, koji je oženjen i ima odrasle unuke, imao s njom seksualne odnose, ali da ju je podvodio i drugim muškarcima i da je za to uzimao novac.

M. C. i njenu majku zatekli smo juče na odeljenju dečje neuropsihijatrije, ali majka je rekla da ne želi ni sa kim da govori.

- Tako mi je naredila policija, a ne želim da pričam da ne bih dodatno potresla dete - rekla je majka.

Zapisnik o policijskom saslušanju i krivične prijave juče su stigle u Tužilaštvo Višeg suda, a silovatelji će biti danas saslušani.

(Blic)

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 01, 2010 8:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I dalje mislim da treba kao arapi uvedemo javnu kastraciju

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 40

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 01, 2010 9:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam vise ni sta da predlozim kao kaznu ovim monstrumima...najbolje da se muce dozivotno...

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 01, 2010 9:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Više nema smisla ni komentarisati, jer zaista ne znam šta bi čovjek rekao, ni šta bi takvim čudovištima uradio.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Silovali bolesnu devojčicu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon