Programer iz Mančestera napravio je štampač od popularnih kockica, koji radi kao pravi.
Maštoviti programer, koji se predstavlja samo kao Adam (29), na Internet je postavio snimak svog "Lego" printera.
Na štampaču koji radi kao pravi nalaze se i "Lego" čovečuljci, kao i nekoliko palmi. Za izradu mašine iskoristio je više od 300 kockica.
"Napravio sam ga u šali, da bih video da li radi, ali su me prijatelji ubedili da postavim snimak na Internet i postao je vrlo popularan", napisao je Adam.
Štampač radi uz pomoć tri mala motora, a sadrži između ostalog šest "Lego" čovečuljaka, 70 crvenih kocki, 110 greda, flomaster, šest gumica i četiri kartonska valjka.
Adam je najavio da će pokušati da napravi i "Lego" štampač sa više boja, čim bude kupio još nekoliko motora.
(MONDO)
D@cha Prijatelj foruma
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla
Mastovito nema sta
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Ovo je sjajno, zaista, svaka mu čast Poslije ovakve vijesti, ne bih trebala da pročitam niti jednu drugu, jer znam da i opet slijedi neizbježna "crna" hronika.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma