:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Pet učenica u Poljskoj zatrudnle su posle učešća u igri koja podrazumeva grupni seks sa školskim kolegama.
Kako prenose poljski mediji učenice od 14 i 15 godina zatrudnele su posle "igre" koja se zove "sunce" ili "zvezda".
"Igra se odvija tako što devojke legnu na pod u krug sa spojenim glavama i zatvorenim očima, a njihovi drugovi se izmenjuju u seksu sa njima. Pobednik je učenik koji najviše izdrži u seksu", otkrio je jedan učesnik.
Dve od pet devojčica koje su zatrudnele na taj način već su se porodile, rekao je direktor škole čiji učenici praktikuju ovu igru.
Tužitelji se bave istragom ovih slučajeva, ali kažu da roditelji i učitelji tinejdžera iz grada Ostroda odbijaju saradnju.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Mozda use u gradu nezna ko je koga i ko je kome....
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Pa ovdje nemam komentara, zaista. Između 14 i 15 godina
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
gkukolj je napisao/la sledeće: | Pa ovdje nemam komentara, zaista. Između 14 i 15 godina |
Ma daj, generacijo, budimo ozbiljni, pa i mi smo to radili u tim godinama
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | gkukolj je napisao/la sledeće: | Pa ovdje nemam komentara, zaista. Između 14 i 15 godina |
Ma daj, generacijo, budimo ozbiljni, pa i mi smo to radili u tim godinama  |
Pa, nije da nisam, ali baš grupno u tim godinama ... e, to mi nije poznato
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
jbstapar [Caliente con el fuego]
![<b>[Caliente con el fuego]</b> <b>[Caliente con el fuego]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?

|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
A šta su očekivale kao nagradu? Plišanog medu?
IntelEgencijo moja...
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
samoj sebi zvucim kao moja baba, ali ja stvarno ne znam sta je sa ovom decom danas, a jos manje sta je sa njihovim roditeljima
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
To sto su ovo neki radili pre 20/30 godina ili danas, to ne znaci da je ovo normalno
Ja bih sve ovo zajedno s roditeljima poslala na posmatranje, mada je sada vec kasno kad ih je "opalila suncanica"
Strasno
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
U najgorem slucaju NO NAME
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|