www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Škakljiva tema
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Astrologija i horoskopi ~
::  
Autor Poruka
Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 21, 2008 11:22 am    Naslov poruke: Re: Škakljiva tema Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Devica:
Samo će vas bezizrazno gledati dok ne prestanete.

Takav sam po celom telu.
Moc misli je chudo. Cool

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Grešnica
¤ grešna u ljubavi ¤
<b>¤ grešna u ljubavi ¤</b>

Datum registracije: 20 Jan 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 24, 2008 2:05 pm    Naslov poruke: Re: Škakljiva tema Na vrh strane Na dno strane

coco_bill je napisao/la sledeće:
Kako znakovi reaguju na golicanje:

Jarac:
Niko ga ne golica jer stalno ostaje na poslu do kasno.

Ma ovo nije istina... OK, trenutno radim do kasno, ali inače... Umirem od smijeha kad mi to netko radi i obavezno istog trena završim na podu... Sa suzama u očima... Laughing I naravno, onaj tko otkrije koliko sam škakljiva, ne može to prestati raditi jer mu priredim show... Laughing

Beki70
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 54

Datum registracije: 24 Nov 2007

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 11, 2008 12:43 am    Naslov poruke: Re: Škakljiva tema Na vrh strane Na dno strane

Škorpija:
Isprva će podleći "čarima" golicanja, zatim će, iznenada, krajnjim naporom volje, povratiti smirenost, pogledati vas pravo u oči i povikati: "Prekini! Odmah! Inače..."

Jos jedan dokaz da sam tipicna skorpija Wink

shomy-delija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 11, 2008 3:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Rak:
Samo bi ustao bez reči, otišao u sobu i zalupio vrata. Neće izaći satima i upotrebiće ceo incident kao "oružje" u nekoj raspravi kroz deset godina.

Ma neeeeeee...... New Evil New Spiral

hetaira
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 28 Jul 2008
Mesto: Kotor

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 19, 2008 6:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Istina za Ovna-isti takav je moj decko,a ja kao Vodolija-pa mozda je istina,ne znam...

duca19
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 05 Avg 2008
Mesto: Lazarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 16, 2008 9:50 pm    Naslov poruke: Re: Škakljiva tema Na vrh strane Na dno strane

Kako znakovi reaguju na golicanje:

Devica:
Samo će vas bezizrazno gledati dok ne prestanete.

Definitivno nije tacno.

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 16, 2008 9:53 pm    Naslov poruke: Re: Škakljiva tema Na vrh strane Na dno strane

Škorpija:
Isprva će podleći "čarima" golicanja, zatim će, iznenada, krajnjim naporom volje, povratiti smirenost, pogledati vas pravo u oči i povikati: "Prekini! Odmah! Inače..."

Ne prekini vec Nastavi Laughing Wink

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 07, 2010 10:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Rak:
Samo bi ustao bez reči, otišao u sobu i zalupio vrata. Neće izaći satima i upotrebiće ceo incident kao "oružje" u nekoj raspravi kroz deset godina.

"Niđe" veze! Pitam se da li sam uopšte rak i da me nisu zamijenili gdje u bolnici Exclamation Question

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 14, 2010 6:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Rak:

Stvarno nidze veze Smile Mene moj verenik, postavljac teme, non stop golica i ja se non stop smejem Smile

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 45

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 15, 2010 3:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*Mayche* je napisao/la sledeće:
Stvarno nidze veze Smile Mene moj verenik, postavljac teme, non stop golica i ja se non stop smejem Smile

A ti uživaš li uživaš. Mr. Green

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

CELESTA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 15 Jul 2007

ghana.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 08, 2010 9:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

za blizance tacno...juce mi se to desilo

gagica.v
♫ Samo Luda ♫
<b>♫ Samo Luda ♫</b>

Godine: 33

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Srpska Atina

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 23, 2010 5:29 pm    Naslov poruke: Re: Škakljiva tema Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Ribe:
Prvo će mrzeti golicanje, zatim će naglo odlučiti da im se, ipak, sviđa jer, na kraju krajeva, to je ono što druga osoba želi.

Тако некако...Не волим баш да ме пуно голицају...Једина особа која ме некако "лепо" голица је моја мама Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Astrologija i horoskopi ~ -> Škakljiva tema Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon