:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Muškarac koji je dobio kaznu zbog prekoračenja brzine smislio neverovatan način da se "osveti" saobraćajnoj policiji.
Muškarac iz Amerike Brajan MekKreri (33) dobio je kaznu za prekoračenje brzine u gradu Blaf u Tenesiju. On se nije, poput mnogih, raspravljao sa saobraćajcem, on je kupio zvanični sajt lokalne policije kako bi se osvetio.
Na kaznu od 90 dolara koliko je morao da plati za kaznu. MekKreri je potrošio "par dolara" i za kupovinu zvanične Internet prezentacije lokalnog odreda policije u gradu Blafu.
"Otišao sam na sajt kako bih pronašao datum svog saslušanja, a onda sam primetio obaveštenje da domen uskoro ističe. Tada sam video priliku i čekao...Prošlo je par nedelja, prijavio sam se za kupovinu domena bluffcitypd i dao 80 dolara", rekao je Brajan jednom lokalnom listu.
Od tada "zvanični sajt policije" koristi kako bi postavljao tekstove upozorenja, tačnije obaveštenje "putnicima namernicima" gde se nalaze kamere kako bi ih izbegavali, eventualno ih poskidali u nekoj združenoj akciji...
MekKreri od policije traži da se skinu kamere jer je to "nečuven način" da se zarade milioni dolara na 1.500 stanovnika koliko ima ovaj gradić.
Policija, naravno, nije imala pojma šta se dešava sve dok novinari nisu počeli da "zivkaju" stanicu. Načelnik Dejvid Nelson je rekao da "MekKreri to radi iz osvete jer je dobio kaznu".
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
| |
|
 |
šćepan mali Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 28 Maj 2009 Poruke: 312 Mesto: na obroncima Romanije

|
|
|
Svugdje je policija ista samo gledaju da oderu narod.Ne kazem je da ne trebaju kaznjavati bahate vozace ali kaznjavaju za svaku glupost.Kakve veze ima ako je neko prekoracio brzniu 5 do 10 na sat preko ogranicenja to je zanemarljivo.Znam covjeka koji je vozio na auto putu 72 na sat a ogranicenje je bili 70 i stgla mu je kazna na kucnu adresu.To je stvarno smjesno.
|
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| šćepan mali je napisao/la sledeće: | | Svugdje je policija ista samo gledaju da oderu narod.Ne kazem je da ne trebaju kaznjavati bahate vozace ali kaznjavaju za svaku glupost.Kakve veze ima ako je neko prekoracio brzniu 5 do 10 na sat preko ogranicenja to je zanemarljivo.Znam covjeka koji je vozio na auto putu 72 na sat a ogranicenje je bili 70 i stgla mu je kazna na kucnu adresu.To je stvarno smjesno. |
A ja opet znam jednog koji je vozio 150 gde je ogranicenje 50, pritom ubio troje ljudi u jugicu, al' on je vozio "covek" audi.. i dobio pola godine zatvora i 2 godine uslovno.. Sramota.. i posle zalbe apelacionom sudu verovatno ce ostati na samo 6 meseci zatvora..
Vazno je da imash novac.
A da li da pominjem Ikodinovica?! Odma' ljudi pocnu da te "zale".. tako ti i 3 smene lekara mogu spasiti ruku koju bi zbog svoje gluposti izgubio, dok su zeni koja je sasvim slucajno stojala na peshackom da bi je pokosio neki majmun kolima odsekli nogu bez razmishljanja..
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Sad sam proverio. Sajt je još uvek u vlasništvu tog tipa.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|