:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Iako se ljudima obično dopada mogućnost personalizacije Internet stranica, posle samo nekoliko dana Google je odustao od te ideje zbog žalbi korisnika.
Ispostavilo se da šarena pozadina na početnoj stranici najpopularnijeg pretraživača nije tako dobar potez. Žalbe su počele čim je Google.com korisnike dočekao sa fotkama peščanih dina, cveća i stenovitih litica umesto poznate bele pozadine, prenosi AP.
Taj potez bio je zamišljen kao promocija novog alata koji je Google prošle nedelje ponudio korisnicima, pružajući im mogućnost svoj "home page" ulepšaju aploudovanjem fotki sa svog računara ili sa Picasa veb foto servisa.
Pokazalo se da ljudi ipak više vole dobri stari minimalizam, tako da je sajtu vraćen spartanski izgled na koji smo navikli.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
I meni je potpuno svejedno, nađem šta mi treba i gotovo. Još i takvim stvarima trebam da se zamaram, ne pada mi na um uopšte.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|