:: |
Autor |
Poruka |
carmen90 Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***

|
|
Ja obozavam narodnjake i ne stidim se toga....to je prosto jos jedno obelezje naseg naroda....Uz tu muziku mi se i radujemo i slavimo i tugujemo.....Ima stvarno mnogo dobrih izvodjaca i prelepih pesama,muzike i textova.....
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
 |
lazaruzic Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 2149 Mesto: Zaječar

|
|
carmen90 je napisao/la sledeće: | Ja obozavam narodnjake i ne stidim se toga....to je prosto jos jedno obelezje naseg naroda....Uz tu muziku mi se i radujemo i slavimo i tugujemo.....Ima stvarno mnogo dobrih izvodjaca i prelepih pesama,muzike i textova.....  | nemam sta da dodam
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Da nema narodne ne bi valja ovi život
Šalu na stranu
Slušan narodnu već nekoliko godina.. Jednostavno obožavam te pjesme, prvenstveno jer se pivaju iz srca, iz duše .. često se i nađem u nekin pismama, neki stih me pogodi ono pravo .. Niti jedan dan mi ne prođe da ne upalin narodnu, najbolji provod je uvik na narodnoj muzici- pa kome smeta nek začepi uši
|
|
|
|
|
 |
malena_011 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 20

|
|
|
|
 |
MiLiTzAaA Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Jan 2008 Poruke: 37 Mesto: ...sa one strane duge gde padaju zvezde..

|
|
Ma svi bre slusaju narodnjake da se ne lazemo!Najvise mrzim one sto "pljuju" narodnjake,a kad pocnu narodnjaci na zurci oni sve pesme znaju!
|
_________________ Po mome srcu hodaj stope ti ljubim...
Voli me kad nijedan bas razlog za to nemas... |
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Slažen se s Militzom. I takve osobe ja ne bi puštala u klubove di se puštaju narodnjačke pisme. Najviše i mrzin kad neko "blati" tu muziku a onda je navečer piva u tom istom klubu..
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
gagica.v ♫ Samo Luda ♫

|
Godine: 33
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|