www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Stravičan zločin u Novom Sadu
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 26, 2010 8:36 pm    Naslov poruke: Stravičan zločin u Novom Sadu Na vrh strane Na dno strane

Neverovatan zločin u Novom Sadu - stariji muškarac silovao, pa ubio osmogodišnju devojčicu!

Mediji u Srbiji izvestili su u subotu popodne o strašnom zločinu u Novom Sadu - jedan stariji čovek osumnjičen da je silovao, pa ubio osmogodišnju devojčicu.

Zločin se dogodio u subotu popodne u Starim Ledincima kod Novog Sada, saznaje RTS u MUP-u Srbije.

Ubica je prethodno silovao devojčicu, ugušio je i pobegao. Policija zajedno sa žandarmerijom traga za osumnjičenim M.O. 1958 godište iz Starih Ledinaca, javlja RTS.

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 26, 2010 9:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dići i zemlju i nebo i svaki kamen i pronaći tog monstruma, pa ga javno mučiti pred svijetom...iskasapiti i ostaviti tako da crkava danima, satima... ma ovo je zaista šok i riječi su postale suvišne i jadne. Majko moja mila...

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 48

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 26, 2010 10:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gkukolj je napisao/la sledeće:
Dići i zemlju i nebo i svaki kamen i pronaći tog monstruma, pa ga javno mučiti pred svijetom...iskasapiti i ostaviti tako da crkava danima, satima... ma ovo je zaista šok i riječi su postale suvišne i jadne. Majko moja mila...

I sta ce biti kad ga nadju????
Apsolutno nista na spram onoga sta je zasluzio New Evil

Pod hitno vise ovom "ludom" narodu da dodje iz guzice u glavu , da se digne vise krajnje je vrijeme , da digne cijelu zemlju na noge , i promijene ove sulude zakone....

Ovo iz dana u dan prevazilazi svako normalno u covjeku...UZAS New Evil New Evil New Evil New Evil New Evil New Evil New Evil

PS: Pustiti roditelje , porodicu , prijatelje i narod da svakome poput ovog "monstruma" presude po svojoj volji bez posljedica za njih...FUJJJJJJJJJJjjj

gagica.v
♫ Samo Luda ♫
<b>♫ Samo Luda ♫</b>

Godine: 33

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Srpska Atina

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 26, 2010 11:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Заиста, човек више ништа нормално не може видети...И наравно као што црни бисер рече, извући ће се неопажено...Одвратно заиста! Ја не разумем ту психу, то је неописиво...Зар тако нешто може постојати?! Болесни ум...

gkukolj
-tončica-palončica-

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 26, 2010 11:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I da još na sve ovo dodam (ovo što je rečeno kroz različite komentare stoji), ali ljudi, vjerujte mi na riječ: Ja bih njega odrobijala ako treba, ali skot mi ne bi živ izašao Exclamation

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 26, 2010 11:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Osumnjičen Mladen Ogulinac

Policija zajedno sa žandarmerijom traga za osumnjičenim Mladenom Ogulincem (52) iz Starih Ledinaca.

"Ona je pronađena mrtva, prekrivana lišćem sa krpom u ustima, to je sve što znamo. Da li je ugušena nakon silovanja i kako, to ćemo videti nakon obdukcije kad se završi", izjavila je istražni sudija Tatjana Đurašković.

Novosadska policija pozvala je građane da prijave ako imaju bilo kakvu informaciju o njegovom kretanju na telefonski broj 064 892 4055.

Roditelji devojčice su prijavili njen nestanak nešto posle 16 sati.

Njeno beživotno telo pronađeno je kod komšije Ogulinca, koji je pobegao.

Kako neki mediji prenose, zločin je uznemirio meštane Starih Ledinaca i veliki broj njih se, zajedno sa policijom, uključio u potragu za osumnjičenim.

Mediji javljaju da je osumnjičeni psihički bolesnik i da je ranije osuđivan zbog pokušaja silovanja.

Komšije kažu da su osumnjičenog već 10 dana viđali u alkoholisanom stanju i da se slabo družio sa meštanima.

Njegova sestra Vesna je do pre mesec dana čuvala Mariju i njenog petogodišnjeg brata Ognjena dok su im roditelji Gordana i Slobodan radili.

Oni su i u subotu bili na poslu, a Mladen je znao gde je ključ od kuće Jovanovića.

Pretpostavlja se da je uzeo ključ, ušao kod dece i Mariju odveo u svoju kuću, gde ju je potom zlostavljao i ubio.

(MONDO)

Vesko555
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Feb 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 26, 2010 11:37 pm    Naslov poruke: nemoguce Na vrh strane Na dno strane

ljudi to treba muciti,pa onda ubiti

gkukolj
-tončica-palončica-

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 26, 2010 11:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Mediji javljaju da je osumnjičeni psihički bolesnik i da je ranije osuđivan zbog pokušaja silovanja.

A šta da čovjek tek na ovo sad kaže Exclamation Ma koji zakon, koji sud Exclamation Question Eto ti zakona i eto šta je sad takav učinio Exclamation Ma ljudi moji, toliki je bijes u meni na ovu vijest, da moram odreagovati mada ništa pametno reći. Pa dajte, dajte mijenjajte nešto u samom sistemu, u Zakonu za ovakve zločine, dajte uvedite više jednom i konačno smrtnu kaznu za takve imbecile, pa kada jednog samo objestite, manje je zlo i više ni jedno počiniti neće Exclamation

cezar1071944
Glas mog anđela
<b>Glas mog anđela</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008
Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 27, 2010 12:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Strasno!Za njega je samo "devetka u čelo"..no comment

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 27, 2010 2:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo ja se dobrovoljno prijavljujem da retarda maltretiram javno, i jos par mojih drugara su za ,Naj iskrenije saucesce porodici nastradale devojcice i nadam se da ce ga neko likvidirati pre nego ga pronadje policija

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 45

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 27, 2010 6:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nadam se da će uskoro objaviti njegovu sliku. Dovoljno za početak.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 27, 2010 2:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uhvaćen ubica osmogodišnje devojčice

Novosadska policija uhapsila je Mladena Ogulinca (52), osumnjičenog za silovanje i ubistvo osmogodišnje devojčice u Starim Ledincima kod Novog Sada.

Ogulinac, radnik u pekari "Merkatora" u Novom Sadu sumnjiči se da je u svojoj kući najpre silovao, a potom i ugušio osmogodišnju Mariju Jovanović koja je živela u komšiluku.

"Osumnjičeni je nađen u šumi iznad sela", kazala je agenciji Beta portparolka novosadske policije Mileva Tomić.

U potragu za osumnjičenim bili su, pored redovnih snaga, uključeni i pripadnici žandarmerije, koji su pretraživali šire područje Fruške Gore.

Monstrum je odmah posle zločina pobegao u šume oko ovog fruškogorskog sela, piše "Press".

"U potragu za Ogulincem uključen je maksimalan broj policajaca, žandarma sa psima tragačima, kao i veliki broj meštana Starih Ledinaca. Pretražuje se pedalj po pedalj terena", rekla je ranije Srni portparol novosadske Policijske uprave Mileva Tomić.

Ogulinac je, prema svedočenju komšija, pre petnaestak godina silovao i jednu meštanku koja je, u međuvremenu, umrla. Zbog toga je jedno vreme proveo u zatvoru, a jedno na psihijatrijskom lečenju, pišu "Novosti".

Zločin se, kako se pretpostavlja, dogodio oko 13 časova, dok su Marijini roditelji Gordana i Slobodan bili na poslu, a nesrećna devojčica i njen tri godine mlađi brat Ognjen ih, sami, čekali u zaključanoj kući.

"Pošto je Mladenova sestra Vesna do pre mesec dana čuvala mališane, on je znao da je ključ od kuće u prozoru, uzeo ga i izveo Mariju koja ga je poznavala, ostavivši dečaka koji je spavao u kući. Videli su ga kako je, preko potočića koji preseca ulicu, vodi prema svom domu", pričaju, još u neverici, ogorčene Ogulinčeve prve komšije.

Kada su se roditelji oko 16 časova vratili sa posla i nisu zatekli devojčicu kod kuće, alarmirali su komšije i policiju i krenuli u potragu. Marijino telo je ubrzo pronađeno.

Istražni sudija Tatjana Đurašković izjavila je da je dete pronađeno prekriveno lišćem, sa krpom u ustima, ali da će obdukcijom biti utvrđeno da li je ugušena nakon silovanja.

Prema Srni, roditelji su često obilazili decu u toku radnog vremena, a kad je juče oko 13.30 časova otac došao i video da nema ključa, ušao je kroz prozor i zatekao sina vezanog u sobi.

Mališan mu je ispričao ko je odveo njegovu sestru, a otac je odmah otišao kod sestre osumnjičenog i pitao za devojčicu, ali žena nije znala da mu kaže gde je ona.

Usledila je dvočasovna potraga za nesrećnom devojčicom, da bi otac u jednom trenutku ugledao devojčicinu ruku kako viri ispod lišća u dvorištu iza pušnice. Srna javlja da je imala gornji deo pidžame na sebi, i da joj je donji deo tela bio obliven krvlju, što ukazuje da ju je Ogulinac prvo silovao, pa zatim ubio.

Prema pričanju komšija, prenose "Novosti", Slobodan je tokom prepodneva malu Mariju i Ognjena pokušavao da dobije na mobilni telefon koji je bio kod njih, ali je on bio isključen.

Pretpostavlja se da ga je, pre nego što je odveo devojčicu, isključio Ogulinac.

"Dolazili su i kod mene, jer je moja ćerka Jelena išla sa Marijom u školu, pa su mislili da je možda kod nas", rekao je vidno potreseni Ledinčanin Miroslav Ninković.

"Da, znao sam Ogulinca, radili smo nekada zajedno, u kuću mi je dolazio. Pošto u to vreme nisam živeo u Ledincima, pitao sam ga da li je tačno što se po selu priča za prethodno silovanje, ali je on poricao. Kad samo pomislim da se kod moje supruge raspitivao da li nam je ćerka porasla..."

U kući Jovanovićevih u subotu sve kao da je zauvek stalo. Sa njima su bile komšije i prijatelji, deca koja su se družila sa malim Jovanovićima, pripadnici policije i sami potreseni užasom koji je zadesio nesrećne ljude..., ali za njihovu tugu nije bilo utehe.

"Nemojte, molim vas, nije prilika za razgovor...", smogao je snage da, na kapiji teško ranjenog doma, izusti jedan od rođaka u crnini, okamenjen od užasa.

Uviđaj na mestu zločina izvršila je Tatjana Đurašković, istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu, a telo nesrećne devojčice odneto je na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu.

Prema svedočenju očevidaca, juče oko 10.00 časova osumnjičeni je bio u seoskoj prodavnici i kupio veliku količinu hrane i litar votke, nakon čega ga je komšija vidio kako prelazi potok u blizini devojčicine kuće.

(MONDO)

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Stravičan zločin u Novom Sadu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon