:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Vatrogasci su spasili tri bebe i tri starije osobe u požaru koji je oko 13.00 časova izbio u stambenoj zgradu u Nišu.
Požar je izbio na trećem spratu stambene zgrade blizu Pravnog fakulteta u Nišu i samo pukim slučajem je izbegnuta tragedija, javlja RTS.
Iz najugroženijih stanova spašeno je troje dece, tromesečna beba i jednogodišnje dete, koji su zadržani na Dečijoj klinici, dok je na ispitivanje u nišku bolnicu odvedena i starija žena.
Još uvek se ne zna kako se u hodniku zgrade zapalio stari krevet.
Dim se, prema rečima očevidaca, veoma brzo proširio na hodnike i najbliže stanove, što je vatrogascima dodatno otežalo posao.
(Srna)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Sreća po male bebe da se na vrijeme odreagovalo.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
Milos_90_Nis Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 21 Nov 2007 Poruke: 31 Mesto: Nis

|
|
To se desilo u zgradi pored moje i bilo je jezivo...hvala Bogu da niko nije stradao, a vatrogasci su na kraju dobili aplauz za ovakav poduhvat. Inace, smatram da je taj krevet zapaljen namerno, jer ne postoji drugi nacin.
|
|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Opet decja igra sibicama i upaljacima
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|