:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Beograd - Aleksandar K. (57) zadobio je lakše povrede juče u 8.30 sati kada je u „reno“, kojim je upravljao, udario voz na pružnom prelazu Ripanj. U svesnom stanju prevezen je u Urgentni centar i nije životno ugrožen.
Prema rečima očevidaca, do nesreće je došlo kada je Aleksandar K. „reno lagunom“ pokušao da zaobiđe spuštenu rampu na prelazu.
- Začuo se strahovit udarac. Automobil je odleteo nekoliko metara u stranu i prilično je oštećen, dok je mašinovođa pokušao da zaustavi voz. Pomislio sam da nema preživelih - priča očevidac.
On kaže da je nekoliko ljudi odmah pritrčalo da pomogne i da je svima laknulo kada su videli da je Aleksandar K. svestan.
- Izvukli smo ga i pozvali odmah Hitnu pomoć. Imao je rasekotinu na jednom uhu, ali drugih vidnih povreda nismo primetili - kaže očevidac.
(Blic)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Citat: | Prema rečima očevidaca, do nesreće je došlo kada je Aleksandar K. „reno lagunom“ pokušao da zaobiđe spuštenu rampu na prelazu. |
I šta sad čovjek da kaže? Rampa je spuštena, koji si je vrag morao pokušavati zaobići?! Nije mi jasno što traže vraga tamo di ga ne mora biti i što ga izazivaju uopšte. Želim mu uspješan oporavak i nadam se da će ga ovo naučiti bar nečemu.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|