:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Na listi najvećih zavodnika sveta, koju je objavio časopis "Maksim", na prvom mestu se nalazi Umberto Bilo iz Italije koji je, navodno, imao seksualne odnose sa više od 8.000 žena!
Umberto je bio nosač prtljaga u jednom hotelu u Veneciji i kaže da mu je to omogućavalo da lako stupa u kontakt sa ženama koje su tu odesedale.
Tvrdi da se dešavalo da u toku jedne noći ima odnose sa četiri žene.
"Nije nevažno ni to što me je kod kuće čekala 'nezastita' supruga", kaže Umberto, koji je nedavno dobio otkaz zbog toga što je često bio iscrpljen da bi radio svoj posao.
Na "Maksimovoj" listi deset najvećih zavodnika sveta drugo mesto zauzima Čarli Šin sa 5.000 osvojenih žena, a treće Džin Simons, koji je imao seks sa 4.600 žena.
Slede Hulio Iglesias (3.000), Inglbert Hamperdink (3.000), Ilie Nastase (2.500), Džek Nikolson (2.000), Lemi Kimister (1.200), Medžik Džonson (1.000) i Bil Vajmen (1.000).
(FoNet)
|
|
|
|
|
 |
gagica.v ♫ Samo Luda ♫

|
Godine: 33
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina

|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Evo, ocu li uci u novine ako kazem da sam spavala sa 10.000 muskaraca? Joj pa ko to da veruje covece...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
djbolek Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Jan 2007 Poruke: 19 Mesto: bg

|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | Evo, ocu li uci u novine ako kazem da sam spavala sa 10.000 muskaraca? Joj pa ko to da veruje covece... |
Ja ti ne verujem
|
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Pa ne treba da mi verujes jer nije tacno, samo dokazujem da bilo ko moze da kaze neki nebulozan broj. Ko to moze da poveruje? Da dokaze? To je nebuloza majke mi....
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
PoweRS Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Sep 2006 Poruke: 31 Mesto: Sverige

|
|
i ja neverujem nisu novinari bioli u krevetu sa poznatim i drzali im svecu ....to se samo marketing se pravi od poznatih zvezda
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Teško će se to dokazati. Ko zna koliko puta je računao Desanku i Levanku...
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ala ste mi se raspisali na ovu vijest, braćo i sestre, ja kao "najmlađa" mogu da kažem samo jedno...laže, bre, ej...
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
gagica.v ♫ Samo Luda ♫

|
Godine: 33
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|