:: |
| Autor |
Poruka |
globalalien Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 17 Maj 2005 Poruke: 5 Mesto: Finland

|
|
ma dobro je svuda,ako znas sebe da ispunis i sta te licno cini srecnim,u suprotnom uvek ces patiti za necim...
|
|
|
| |
|
 |
Kezmanomania Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Nov 2004 Poruke: 109 Mesto: IJmuiden

|
|
pravo da ti kazem nije los zivot al da su mi se zelje ispunile...
e pa nisu.
|
|
|
| |
|
 |
Markky Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 568

|
|
Ja sam SCG napustio pre vise od deceniju.....moj zivot ovde u Australiji svakako je super,zelje nisam ni imao kada sam odlazio jer sam imao 12 godina..ali sada ne mogu da se zalim....imam super stan posao,skolu i fax sam sa lakocom zavrsio...Australija je zemlja idealna za zivot...jedino sto je mozda teze dobiti papire...ali treba biti uporan...moji matorci su se trudili vise od dve godine i konacno dobili vizu.
Ja sam im danas od sceg srca zahvalan...SCG posecujem dvaput godisnje i to mi je dovoljno da se vidim sa rodbinom i drustvom.
|
|
|
| |
|
 |
idza Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Maj 2005 Poruke: 65

|
|
pa mozda je lakse kad odes kao mladji i ne znas koliko toga si propustio
ipak nije novac ni zrno onoga sto cini covjeka srecnim
|
|
|
| |
|
 |
xvekab Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Avg 2004 Poruke: 25

|
|
|
neke jesu a na neko jos uvek cekam ..nadam se da ce sve doci na svoje vremenom ,mada Srbija je Srbija i tako ce uvek ostati
|
|
|
| |
|
 |
Sale_Innsbruck Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 52
Datum registracije: 29 Maj 2005 Poruke: 12 Mesto: Innsbruck

|
|
|
Nasao sam sve sto mi je bilo potrebno, sto nisam mogao postici u Srbiji, ali nostalgija.....
|
|
|
| |
|
 |
millosh Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Jun 2005 Poruke: 9

|
|
|
Zivim u Australji vec 5 godina, otisao sam iz Srbije sa 16. Nikada se nisam pokajao. To lupetanje o tome sta coveka cini srecnim - svako pravi sam svoju srecu. Australija mi je ponudila neku normalnost i stabilnost koja u Srbiji ne postoji (kao i ljude koji su opusteni i otvoreni, sto je u Srbiji muzejska retkost), i za to cu joj vecno biti zahvalan, JER NIJE MORALA. Zemlja u kojoj sam rodjen me je jebala u guza svakodnevno i nastavila bi to da radi da nisam otisao odande.
|
|
|
| |
|
 |
profo Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 59
Datum registracije: 05 Jun 2005 Poruke: 9

|
|
Zivot ovde nije los ipak je dolje bolje. Dole sam svako vece
sedeo u Kaficu.Ovde jednom u Godini.
|
|
|
| |
|
 |
Ozrenac82 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Jun 2005 Poruke: 12

|
|
Zivot je poceo normalno da tece tek kad sam dosao ovdje. Dosta mi je vise glupe politicke, ekonomske i medzuetnicke politike koju vodi cijeli balkan...odem tamo da se nadisem vazduha, najedem krasevih napolitanki, gavrilovic pastete, napijem se knjaza pa onda opet kuci...AUSTRALIJA MAAAAJKA. Nemojte mislit da smo mi nesto specijalno ili savrseno...ljudi prema drugim zemljama cijeli Balkan je jedna velika rupa...rupa puna prirodne ljepote ali ipak..rupa...ali *ebem ti nostalgiju...
|
_________________ "kako nemoze da stane...pa sto nestavis manju glavicu bolan" |
|
| |
|
 |
lexa Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Jun 2005 Poruke: 11
|
|
|
Ja ovde samo radim i zaradjujem pare, a zivim dole u otadzbini, svaki dan sam dole u virtuelnoj realnosti, preko interneta i satelita
|
|
|
| |
|
 |
*jovance* Veštica

|
Godine: 39
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal

|
|
|
Pa mogu ti reci da jeste. Mislim lagala bi kada bi rekla da nisam postigla sta sam nameravala. Zavrsila sam srednju, upisala na fakultet, zivim u lepom mestu, imam dobar auto, posao.....znaci sve je kao po mom ocekivanju mozda i vise. da sam u Srbiji verovatno ne bih dostigla ovoliko za kratko vreme.
|
|
|
| |
|
 |
brankag Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Jun 2005 Poruke: 10

|
|
iskreno 'malo' smo daleko od srbije, ali sve zelje su mi ispunjene, jos da je australija srbija tj BGD..............eh gdje bi mi kraj bio....da sjedim na kalisu i gledam usce, da culim po kaficima, zezam se sa prijateljima
ali dobar je i odmor za nasu SCG
sve u svemu daj sta das........pa ko se snadje
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|