www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ćuprija: Ubijena devojka, mladić u komi
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 17, 2010 6:04 pm    Naslov poruke: Ćuprija: Ubijena devojka, mladić u komi Na vrh strane Na dno strane

U pucnjavi u dvorištu kafića "Palaco" u Ćupriji, sinoć je pogođena dvadesetogodišnja Jasmina I. koja je preminula na licu mesta.

Povređeni su njena sestra Jelena I. (22) i Goran G. (26), koji je trenutno u komi.

Kako saznaje "Blic", do pucnjave je došlo sinoć oko 1.30 časova u kafiću "Palaco" u Ćupriji, kada je stolu za kojim je sedeo Goran G. prišao Lj. P. i pucao mu dva puta u glavu.

Lj.P. je nastavio da puca i pogodio dve sestre - Jasminu i Jelenu I, koje su sedele za susednim stolom. Jasmina je preminula na licu mesta, a njena sestra Jelena I. je pogođena u stomak. Ona je prebačena u bolnicu i njeno stanje je sada stabilno.

Komšije i muzičari koji su svirali prošle noći u objektu gde se dogodila pucnjava kažu da nisu videli šta se dogodilo.

Policija intenzivno traga za osumnjičenim.

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 17, 2010 9:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koje "ohrabrujuće" vijesti kada se pogledaju godine žrtava. I koliko je onda tom istom ubici, oko 25-26, pretpostavljam?! O ludosti!!!

beckham011
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 22 Sep 2008
Mesto: планета Земља

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 17, 2010 11:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam tu nesreću da sam rođen i odrastao u Ćupriji i znam kakav haos godinama vlada u tom gradu. Tu čovek ne može da izađe, a da ne brine da mu se ne desi nešto loše. Ove dve devojke su ''zapucale'' sa jednog kraja grada na drugi da bi se malo provele, a, eto, šta im se desilo. Ni krive, ni dužne su stradale. Užas. Inače, Ćurpija se poslednjih deset godina gotovo uvek spominje u medijima u negativnom kontekstu: kad se desi neko ubistvo, neka nesreća i sl. Evil or Very Mad

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 18, 2010 12:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

beckham011 je napisao/la sledeće:
Imam tu nesreću da sam rođen i odrastao u Ćupriji i znam kakav haos godinama vlada u tom gradu. Tu čovek ne može da izađe, a da ne brine da mu se ne desi nešto loše. Ove dve devojke su ''zapucale'' sa jednog kraja grada na drugi da bi se malo provele, a, eto, šta im se desilo. Ni krive, ni dužne su stradale. Užas. Inače, Ćurpija se poslednjih deset godina gotovo uvek spominje u medijima u negativnom kontekstu: kad se desi neko ubistvo, neka nesreća i sl. Evil or Very Mad

Nemam sta da dodam na ovo sto je moj prijatelj rekao ... sta reci osim .. Cuprija je to ljudi ... tu i kad ides po svetlu i po danu moras da gledas da te neko ne " ucmeka "

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 18, 2010 1:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eh...da je to u pitanju samo Ćuprija, ni pola muke, nego je to već postala takva svakodnevnica i u ostalim gradovima bivše Juge, da ne pominjem ostatka svijeta,, da je to prestrašno...

zumzara
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 18, 2010 3:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam rodom Paracinac , a zivim u Banja Luci , ima toga svugde , ovaj svet vise nije normalan , neznaju se deca vise potuci kao pre i otici kuci krvavi ili plavi ispod oka .Jednostavno dok neko nekog neubije ili neosakati , niko nece prestati .Sad se sve svodi na to , da je taj neko bio u pogesno vreme na pogesnom mestu . Imam sina od 15 godina , kojem stalno govorim da nema veze ako mu neko psuje majku , to je zargon .Netreba da se uzrujava zbog toga , da je bitno da je ziv , bolje je biti papak pa vodati ( trebe) devojke po gradu nego biti mrtav .Najzalije sto ce taj neko dobiti 7 do 10 godina , uz dobro vladanje izaci za 5 . Sramota , pokoj dusi devojci , i iskreno saucesce porodici , kojoj je najgore , verujte mi .

anchi22

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 18, 2010 5:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Potera za ubicom devojke u Ćupriji

Policija intenzivno traga za Ljubomirom Popovićem, zvanim Ljutko (32) iz Ćuprije, za koga se sumnja da je ispred diskoteke "Palaco" u Ćupriji, pucao u noći petak na subotu oko 1.30 sati, kada je smrtno stradala jedna devojka, a druga devojka i mladić ranjeni, izjavila je danas Tanjugu portparol Policijske uprave (PU) u Jagodini Gordana Cvetić.

U pucnjavi koja se dogodila u dvorištu diskoteke, smrtno je, hicima iz vatrenog oružja, stradala, Jasmina I. (20), a ranjeni su njena sestra Jelena (22) i mladić Goran G. (24) iz Ćuprije.

"Stanje Gorana G. koji se nalazi u šok sobi Opšte bolnice u Ćupriji je i dalje veoma kritično, a stanje Jelene, na kojoj je izvršeno nekoliko operacija, stabilno je", izjavila je danas Tanjugu dežurni anesteziolog dr Ljiljana Milanović.

U saopštenju PU se navodi da su ubijena, i povređena devojka i mladić, "stajali u dvorištu diskoteke, kada je osumnjičeni Popović ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u pravcu Gorana G."

Svo troje ranjenih su policijskim kolima prevezeni u Opštu bolnicu u Ćupriji, gde je Jasmina I. "usled zadobijenih rana preminula".

Policijska uprava u Jagodini pozvala je građane da pomognu u pronalaženju Popovića i ako "znaju gde se nalazi da jave najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 035 - 92".

Posle ubistva devojaka Ivane Stojković (26) i Biljane Obradović (19) iz Krušara kod Ćuprije, u ćuprijskom naselju "Ada", na Vaskrs 4. aprila iz vatrenog oružja, koje je počinio njihov komšija Toplica Marković (30), ovo je novi šok i nemili događaj koji je potresao stanovnike Ćuprije, gradića na Velikoj Moravi.

(Tanjug)

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 18, 2010 5:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zumzara je napisao/la sledeće:
Ja sam rodom Paracinac , a zivim u Banja Luci , ima toga svugde , ovaj svet vise nije normalan , neznaju se deca vise potuci kao pre i otici kuci krvavi ili plavi ispod oka .Jednostavno dok neko nekog neubije ili neosakati , niko nece prestati .Sad se sve svodi na to , da je taj neko bio u pogesno vreme na pogesnom mestu . Imam sina od 15 godina , kojem stalno govorim da nema veze ako mu neko psuje majku , to je zargon .Netreba da se uzrujava zbog toga , da je bitno da je ziv , bolje je biti papak pa vodati ( trebe) devojke po gradu nego biti mrtav .Najzalije sto ce taj neko dobiti 7 do 10 godina , uz dobro vladanje izaci za 5 . Sramota , pokoj dusi devojci , i iskreno saucesce porodici , kojoj je najgore , verujte mi .

Nekad (kad smo mi odrastali) nije bilo toliko pistolja, pusaka, bombi i sl. kod obicnih ljudi. Prakticno - ako nisi bio policajac (milicajac u to vrijeme) gotovo je bilo nemoguce posjedovati vatreno oruzje. Tako da je, logicno, bilo i puno, ali puno, puno manje ovakvih incidenata (koji se danas desavaju non stop). Zapravo se moglo vrlo rijetko cuti da je netko nekog upucao, osim mozda lovackom puskom.

Da, tad se vise toga rjesavalo sakama, i puno manje nevinih je ginulo.

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 18, 2010 9:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ocigledno je da nema zakona u ovoj drzavi jer najveci kriminalci su potekli iz redova zakona, zao mi je devojaka, i nadam se da lutka nece privesti ,vec ubiti na licu mesta

Boky
¤ The King of Kolo ¤

canada.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 18, 2010 10:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

beckham prijatelju .. znas li ti mozda i jednog od ovih osoba ?

Ja licno ne znam .. probajem da se setim ali mi nikako ne ide u glavu.

anchi22

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 19, 2010 4:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zatvorske kamere snimile ubicu nedužne devojke

Ćuprija - Kamere Kazneno-popravnog zavoda u Ćupriji, koji se nalazi nedaleko od kafića „Palaco“ u kome je u subotu ujutru ubijena Jasmina Ilić, a njena sestra Jelena (22) i Goran G. (24) ranjeni, snimile su napadača, saznaje „Blic“ od izvora bliskom istrazi. Policija za zločin sumnjiči Ljutomira Popovića (32), koji je u bekstvu.

Prema nezvaničnim saznanjima, snimci sa zatvorskih sigurnosnih kamera predati su policiji. Izvor iz policije navodi da je Popovićeva meta bio je Goran G. s kojim je odranije u sukobu. Osumnjičeni je, navodi naš izvor, došao u kafić „Palaco“ i započeo svađu sa Goranom G. potegao je pištolj i ispalio u njega nekoliko hitaca u glavu, a meci su pogodili i sestre Jasminu i Jelenu Ilić, koje su se slučajno zatekle u blizini. Od težine povreda Jasmina je odmah preminula dok su ranjeni Goran G. i Jelena prevezene u ćuprijsku bolnicu.

Prijateljica nastradale devojke kaže da je, kada se sve završilo, videla mladića i Jasminu kako leže na betonu.

- Jelena je držala Jasmininu glavu i dozivala pomoć. U tom trenutku nije ni bila svesna da je ranjena u stomak. Jasmini je tekla krv iz usta, dok su ljudi pokušavali da joj pomognu. Pored njih dve ležao je i mladić u lokvi krvi. Bilo je strašno. Jasmina i Jelena su dobre i vredne devojke koje nikome nisu naudile. Stradale su nedužne - priča potreseno Jelena Grašić, koja je sa zajedno s njima izašla u grad.

Ona kaže da su neposredno pre pucnjave stajale kod ulaza u „Palaco“.
- Otišla sam da se pozdravim sa nekim drugaricama. Sećam se da sam u jednom trenutku pogledala na sat i da je bilo pola dva. Kada sam krenula prema Jeleni i Jasmini da ih pitam kada ćemo kući, čuli su se pucnji. Nisam mogla ni da pretpostavim šta se događa. Sa ostalim gostima povukla sam se prema ćošku, što dalje odatle... - priča Jelena Grašić.

Devojka iz Ćuprije koja je želela da ostane anonimna kaže da je iz kafića otišla malo pre nego što se odigrala tragedija.

- Samo što sam stigla kući pozvala me je drugarica i ispričala šta se dogodilo. Rekla mi je da su se čula tri pucnja, a potom i lomljava, i da je kao i većina devojaka potrčala u toalet da se sakrije - priča ona.

Prijatelji Jelene i Jasmine kažu da nisu bile česti gosti ćuprijskih kafića upravo zbog čestih pucnjava u tom gradu, već da su više volele da prošetaju.

- Bile su uzorne devojke, koje nisu ni alkohol konzumirale. Jasmina je završila srednju saobraćajnu školu, dok je Jelena nameravala da upiše Učiteljski fakultet u Jagodini. Ćuprija je postala grad kriminala, a policija godinama ne reaguje. Dokle više - pitaju se revoltirani prijatelji.

Kako „Blic“ nezvanično saznaje, osumnjičeni Ljutomir Popović odranije je poznat policiji zbog krivičnih sa elementima nasilja, kao i falsifikovanja, a nedavno je izašao iz pritvora. Goran G. je ranije osuđivan zbog nanošenja teških telesnih povreda, a prema nezvaničnim informacijama, na njega je pre mesec dana pokušan atentat kada je otkriveno da je ispod njegovog automobila podmetnut eksploziv.

Nedaleko od kafića „Palaco“ u kome je ubijena Jasmina Ilić, a njena sestra Jelena i Goran G. ranjeni na Vaskrs 4. aprila, u naselju Ada pronađena su beživotna tela Ivane Stanković (26) i Biljane Obradović (19) iz Ćuprije. Za njihovo ubistvo osumnjičen je Ivanin bivši momak Toplica Marković (30) iz sela Krušar kod Ćuprije. Njemu je nedavno produžen pritvor za još dva meseca, a kao motiv ubistva navodi se njegova ljubomora i neuzvraćena ljubav. Marković je uhapšen nekoliko dana nakon zločina, a čak je učestvovao u potrazi za devojkama zajedno sa porodicom i meštanima.

Devojka stabilno, mladić kritično
Jelena Ilić, sestra ubijene Jasmine, zadobila je prostrelnu ranu na stomaku. Kako navode u ćuprijskoj bolnici, Jelena je operisana i nije više u životnoj opasnosti. Goran G., koga su dva hica pogodila u glavu, i dalje je u kritičnom stanju. Mladić je smešten šok sobi Opšte bolnice u Ćupriji. Prema rečima Predraga Drenovakovića, direktora Zdravstvenog centra u Čupriji, on je priključen na respirator i u stanju je veštačke kome. Doktor navodi da su bilo kakve prognoze nezahvalne, kao i da će na aparatima biti narednih desetak dana.

Ćerke su mi stradale, očajan sam

„Ćerke su mi stradale nedužne. Očajan sam“, bilo je sve što je mogao da izusti Radivoje Ilić, otac tragično nastradale Jasmine i povređene Jelene.

U kući porodice Ilić juče su se okupili prijatelji i komšije kako bi pokušali da Slavici i Radivoju pruže utehu.

- Slavica se probudila i videla da joj se ćerke nisu vratile kući. Jako se zabrinula i probudila sina Nikolu koji ih je biciklom potraži po gradu. Razgovarao je sa nekim njihovim drugaricama, ali one verovatno nisu imale hrabrosti da mu kažu šta se dogodilo. Kad je stigao ispred kafića i ugledao policijske patrole, rekli su mu da brzo ide u Hitnu pomoć. Odmah je otišao po majku pa u Hitnu. Lekari su im prvo dali lekove za smirenje pa su im tek onda rekli da je Jasmina mrtva, a Jelena ranjena. Strašno, kad su ušli u sobu kod Jelene nisu smeli da joj kažu da njene sestre više nema - priča kroz suze rođak.

Radivoje Ilić više od 20 godina radi u Nemačkoj. Vest o tragediji zatekla ga je u banji, gde je bio na rehabilitaciji zbog preživljenog infarkta.

(Blic)

Boky
¤ The King of Kolo ¤

canada.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 19, 2010 7:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svasta Boze Sad... a po slici mi nije poznata ni jedna od osoba

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Ćuprija: Ubijena devojka, mladić u komi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon