:: |
| Autor |
Poruka |
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~

|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324

|
|
OK, htjela bih obrisati obje slike postavljene u Galeriji, uključujući ovu postavljenu prije sat vremena, pogreška.
|
|
|
| |
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
^ Obe slike iz galerije su obrisane
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Hvala.
|
|
|
| |
|
 |
Mihajlo_90 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 8

|
|
|
Da li moze neki obrazac za upload muzike da ne saljemo ovako na mail.........
|
|
|
| |
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Nema drugog nacina osim da saljete na mail
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |

|

|
|
Još jedan prijedlog, odnosi se na temu "Fotografija meseca"... Ako se nešto ne promijeni, ili ću prestati postavljati slike ili ću reći svim svojim prijateljima, rođacima, susjedima da se registriraju i da glasaju za mene. Što neki ovdje rade, zato i pišem.
Prijedlog je broj postova koji glasač mora imati da bi se uvažio njegov glas... Recimo, 100-200... Jer ovi neaktivni koji se logiraju jednom mjesečno da glasaju za nekog svog jednostavno nisu fer...
Ispričavam se ako je netko ranije isto predložio...
|
|
|
| |
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
|
Jaco, meni se tvoj predlog svidja, ali mislim da ako stavimo taj limit, da ce da bude opsta pometnja na forumu....da ce ljudi da spamuju da bi dobili odredjeni broj postova...al da vidimo sta drugi misle...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
| |
|
 |

|

|
|
Onda imam još jedan: da se ne računaju postovi u "Igre bez granica", tamo nek' tipkaju samo oni kojima je zaista dosadno. BTW, ovo je "preuzeto" s jednog foruma na kojem sam aktivna. A spamere u ostalim (pod)forumima treba jednostavno - blokirati.
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Pa i za izbore za Miss/Mistera imamo obaveznih 100 postova, ali ni ti ni ja se ne sećamo više koliko je teško iskucati tih 100 poruka (ozbiljno).
Razlika između izbora za Miss i "Fotografije meseca" je što u prvom prijave traju 2 meseca, a u drugom 15 dana. Tako da bi neki minimum za "Fotografiju meseca" bio 20-25 poruka.
|
|
 |
BytEfLUSh Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 30
Datum registracije: 20 Apr 2009 Poruke: 27

|
|
Imam jedan predlog.. Zašto ne biste imali uploadere.. Znači kao neki članovi tima koji će takođe ubacivati muziku, tako biste se manje rasteretili, jer su te osobe onda predviđene samo za to.
Tako bi se smanjilo opetećivanje drugih u timu..
ne bih sada da namećem sebe ili nekoga.. Ali obično čim čujem pesmu nabavim je, ali obično prvo potražim na vašem sajtu, ali se ne nađu baš uvek, a verujem da mnogi te pesme slušaju, pa eto ako biste već prihvatili moj predlog, mogao bih takođe da vam predlozim sebe za uploadera.. Ako su brojevi postova na forumu neki problem, nema veze, ništa onda.. Ponudio sam se samo kao pomoć .. Nadam se da ćete razmisliti o ovome.. Pozdrav
|
_________________ Zauvek uz domaci.de |
|
| |
|
 |
s1ck7e Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Okt 2010 Poruke: 8

|
|
|
Mislim da bi trebalo odraditi jedan dizajn za portal i forum...
|
|
|
| |
|
 |
welzar Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Nov 2010 Poruke: 13

|
|
|
Nisam bas neki ekspert, ali mi se cini da bi ste imali kao vrhunski sajt(a po ALEXA-i to i jeste...56.919) manje spamova ako bi ste imali off topic temu i recimo oglase.Naime koliko sam upucen 90% spamova jesu takve teme , i resili bi ste se postova u ne odgovarajucim temama.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|