:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Vatrogasci su uspeli da spreče širenje požara koji je juče oko 17.00 časova buknuo u blizini hercegnovskog naselja Žvinje, ali zbog nepristupačnog terena još nisu uspeli da ga ugase.
Požar se proteže linijom dugom oko kilometar, dok su se u celonoćnom gašenju vatre hercegnovskim vatrogascima pridružile kolege iz Tivta i Budve, preneli su crnogorski mediji.
Vatra je zahvatila uglavnom nisko rastinje, a kuće i lokalno stanovništvo nisu ugroženi.
Komandir Vatrogasne jedinice Damjan Lončar rekao je da je cela jedinica "na nogama", te da je požar od kuća veoma udaljen i da vatrogasci do gašenja vatre neće napustiti Žvinje.
"Svuda je kiša padala u hercegnovskoj opštini, a u Žvinjama nijedne kapi, bilo je vedro", rekao je Lončar.
(Srna)
|
|
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Ugašen požar kod Herceg Novog
Požar u blizini hercegnovskog naselja Žvinje je lokalizovan, a još gori nisko rastinje na terenu dugom oko 400 metara, javili su podgorički mediji.
Požar koji je buknuo u nedelju posle podne od udara groma gasile su ekipe hercegnovske vatrogasne jedinice uz pomoć kolega iz Kotora, Tivta i Budve.
Televizija "Vijesti" javila je da su u akciju gašenja uključena i dva aviona "dromadera", zahvaljujući kojima je požar i ugašen.
Vatra je, posle udara groma, zahvatila uglavnom nisko rastinje, ali, prema navodima vatrogasaca, kuće i lokalno stavništvo nisu bili ugroženi.
(agencije)
|
|
|
|
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
Bzvz.... Ne bih otisao dole vise uopste.... Ali ti pozari su prava nesreca....
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|