:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Kriva je droga
Whitney Houston ostali samo mjeseci života?!
Prijatelj Whitney Houston izašao je u javnost sa šokantnim izjavama prema kojima je Whitney potpuno ogrezla u drogu i na rubu smrti.
"Whitney je hodajući mrtvac! Sa količinom droge koju sada kupuje ona neće dugo poživjeti. Bit će mrtva za nekoliko mjeseci", rekao je za National Enquirer Marlon David, prijatelj Whitney Houston.
Marlon je i posvjedočio i kako ima prijatelja dilera kokaina u Švicarskoj kojeg su Whitneyini ljudi nazvali i rekli mu: "Whitney želi tulumariti."
Whitney navodno troši 6 300 dolara na tjedan na drogu, a u lipnju, dok je bila na turneji u Europi, je nabavila šest tisuća dolara vrijedan kokain.
Net.hr
19.07.2010.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Bice tako najbolje
za nju
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Teško je vjerovati da žena sa onolikim potencijalima dovede na samu ivicu svoj život i da nije imala dovoljno snage i volje se izvući, ali je cijena jedne slave ponekad skuplja nego što se i može zamisliti: sam život.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|