:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Par ljubavnika u Nemačkoj pao je se šest metara visine u dvorište u trenutku dok su vodili ljubav, jer je prozor na koji su bili naslonjeni - popustio.
"Mirja P. (30) i Robert K. (28) celu noć su vodili ljubav na više mesta u stanu, a u trenutku kada su se malo više zaneli na prozoru, okno je popustilo i par je pao u dvorište", piše nemački "Bild".
Nesreću su primetile komšije koje su pozvale Hitnu pomoć, a kada su lekari došli, par je još nepomično ležao u dvorištu. Lekari su konstatovali nekoliko "lakših" preloma.
Mirja, koja je već duže vreme u braku s drugim muškarcem, slučaj je opravdala "delimičnom amnezijom" i rekla je da se ne seća da je imala bilo šta sa Robertom kao ni kako su pali kroz prozor.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Hahahahaha amnezija, kao da ce muz u to da poveruje
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
Mirja svi smo ti poverovali!
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|