:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Dvogodišnja D. S. koja je jutros pala sa trećeg sprata zgrade u ulici Tadeuša Košćuškog u Beogradu, stabilno je i u svesnom stanju, kažu u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.
Devojčica ima prelom leve potkolenice i donje vilice, ali još nije isključena mogućnost unutrašnjeg krvarenja.
"Po prvobitnoj proceni imala je samo frakturu potkolenice i donje vilice, međutim, sada nam deluje da joj pada hemoglobin", rekla je šef hirurške jedinice intenzivnog lečenja Dušica Simić, dodavši da je devojčica u svesnom stanju.
Simićeva je rekla da je jutros, po prijemu devojčice u bolnicu, urađen ultrazvuk, koji je isključio mogućnost unutrašnjeg krvarenja, i ukazala da ne isključuje mogućnost da sada nastane takvo krvarenje, što će lekari ponovo proveriti na ultrazvuku.
Devojčica će još nekoliko dana ostati na posmatranju kako bi se utvrdilo da li postoje neke povrede koje nisu mogle odmah da se primete.
Devojčica je jutros u 7.30 pala sa trećeg sprata zgrade u ulici Tadeuša Košćuškog 32.
Pre dva dana četvorogodišnja devojčica pala je, takođe, sa trećeg sprata zgrade u beogradskom naselju Žarkovo. Kako je agenciji Beta rekla portparol Hitne pomoći Nada Macura devojčica se uspešno oporavlja.
(agencije/MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Pa šta je ovo, ljudi moji?! Počinjem da sumnjam da tu djecu više iko i pazi, a ne shvatam nikako i nezamislimo mi je da neko može da pusti bez nadzora tako malo djete na balkon. I nemojte mi govoriti, to je tren. Molim vas. Pa čuvala sam sestrino dvoje male djece, i troje tuđe prije njih i nikada, ali zaista nikada ih nisam dovela ni u kakvu opasnost, jer su mi četvore oči uvijek bile na njima.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Devojčica koja je pala sa trećeg sprata van životne opasnosti
Zdravstveno stanje dvogodišnje devojčice, koja je preživela pad sa trećeg sprata u Ulici Tadeuša Košćuška, stabilno je i ona više nije u životnoj opasnosti, izjavila je danas šef Intenzivne hirurške klinike Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj ulici u Beogradu dr Dušica Simić.
Povređena devojčica trenutno je smeštena na intenzivnoj hirurškoj klinici, a verovatno će uskoro biti prebačena na odeljenje ortopedije, jer je, kako je ocenila dr Simić, "opasnost prošla".
Devojčica je u četvrtak 22. jula oko 7.30 časova preživela pad sa prozora na trećem spratu u ulici Tadeuša Košćuškog u Beogradu i tom prilikom dobila telesne povrede prelom leve potkolenice i donje vilice.
(Tanjug)
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|