:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Tri osobe su povređene kada se sinoć dogodio obračun u Ulici Strahinića Bana, popularnoj "Silikonskoj dolini" u Beogradu.
Hitna pomoć je zbrinula dve osobe, koje su povređene u noćašnjem obračunu kod kafića Pastis na uglu ulica Kapetan Mišine i Strahinjića Bana, u popularnoj "Silikonskoj dolini" u Beogradu. Treća osoba u Urgentni centar dovezena je privatnim kolima.
Zdravstveno stanje trojice povređenih je stabilno, izjavio je danas Tanjugu portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović.
Dve povređene osobe, A. Đ. i B. R, trenutno se nalaze na odeljenju intenzivne nege i njihovo stanje je stabilno, iako je reč o teškim povredama, rekao je Jovanović.
Jovanović je naveo da je jedna osoba dobila povrede koje su nanete i vatrenim oružjem i nožem, dok je druga povređena iz vatrenog oružja i noćas je operisana.
Treća osoba, M. Č, nalazi se na odeljenju hirurgije i ima povredu grudnog koša nanetu nožem, rekao je Jovanović.
Jovanović je noćas izjavio da su trojica povređenih dovezeni u zdravstvenu ustanovu oko jedan sat posle ponoći, da su sva trojica bili u svesnom stanju i da su svi stariji od 30 godina.
Tri osobe su povređene u tuči, koja se dogodila oko ponoći, na uglu ulica Strahinjića Bana i Kapetan Mišine u Beogradu, potvrđeno je Tanjugu u Informativnoj službi Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.
Tuča se dogodila ispred kafića "Pastis", a policija radi na ovom slučaju, istakli su u Informativnoj službi MUP-a.
Hitna pomoć, koja je u 00.04 časova dobila poziv da se dogodio obračun, zbrinula je dve osobe, koje su potom prebačene u Urgentni centar, izjavila je Tanjugu portparol te zdravstvene službe dr Nada Macura.
Jedna osoba imala je ubodnu ranu nanetu nožem ispod leve ključne kosti, nije gubila svest i njeno hemodinamsko stanje (pulsa i krvnog pritiska) bilo je stabilno, istakla je dr Macura.
Druga osoba, muškarac starosti oko 40 godina, imala je četiri ustrelne rane u predelu prepona, jednu u predelu leve butine i razderotinu na potiljku i izgubila je krv, ali je Hitna pomoć preduzela potrebne mere, pa je krvaranje zaustavljeno, objasnila je dr Macura.
Imena povređenih za sada nisu saopštena.
Kako prenose beogradski medijisukob se dogodio kada se nešto posle ponoći grupa od pet-šest muškaraca spustila do "Pastisa" Kapetan Mišinom i bez reči nasrnula na društvo koje je sedelo za jednim od stolova.
(agencije/MONDO)
|
|
|
|
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
Silikoni, silikoni ribe kao aviJoni, svaki kafic bas je fini u Silikonskoj dolini...
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Obračun u "Pastisu" zbog parkinga?
Tuča i pucnjava u kafeu "Pastis" preksinoć u Ulici Strahinjića Bana na Dorćolu, u kojoj su ranjeni Boško R. (40), Aleksandar Đ. (38) i Mirko Č. (45), izbila je zbog svađe oko parking mesta, saznaje "Blic".
Sukob je počeo kada je Boško R. izašao iz "Pastisa" gde je sedeo sa prijateljima i video da mu je neko zagradio parkirani automobil.
"Vratili su se u kafić i išli od stola do stola tražeći onog ko im je preprečio put. Došli su do stola gde su sedeli Aleksandar Đ. i Mirko Č., koji su takođe bili u društvu nekoliko mladića. Kako su ih oni zagradili, došlo je prvo do koškanja, a zatim i do žestoke tuče. Još utvrđujemo ko je iz pištolja ranio Boška R. i Aleksandra Đ., kao i ko je sve potegao nož", kaže izvor "Blica" iz beogradske policije i dodaje da se i dalje traga za učesnicima tuče koji su pobegli.
Svi povređeni zbrinuti su u Urgentnom centru i njihovo stanje je stabilno. Najteže povrede zadobio je Boško R., koji je pogođen sa pet hitaca u ruku, nogu i stomak, i on je smešten na Odeljenje intenzivne nege.
Prema rečima Draga Jovanovića, portparola Kliničkog centra Srbije, na istom odeljenju nalazi se i Aleksandar Đ., koji je nekoliko puta uboden nožem, i obojica su svesni. Mirko Č., koji je ranjen hicem iz pištolja u grudi i izboden nožem, smešten je na Odeljenje hirurgije.
"On je takođe svestan i njegovo stanje je za sada stabilno", kaže Jovanović.
Stanari Ulice Strahinjića Bana kažu da je ulica preksinoć ličila na ratnu zonu.
"Žestoko se pucalo. Samo što sam legao, kad je počelo, prestravio sam se. Ljudi su trčali na sve strane, video sam kroz prozor nekoliko devojaka kako se drže za glavu i jecaju. Kad je stigla policija, izašao sam ispred zgrade i šokirao sam se. Jednog muškarca, krvavog, Hitna pomoć je odvozila, a kasnija sam čuo da su još dvojica ranjena ", priča stanar, prenosi "Blic".
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|