:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Saobraćajna policija iz Sremskih Karlovaca u rutinskoj kontroli zaustavila je M.K. (57), vozača "moskviča" iz tog gradića i ustanovila da u krvi ima "rekordnih" 4,38 promila alkohola u krvi.
Totalno pijani vozač, srećom, nije izazvao saobraćajnu nesreću, mada su ga policajci prilikom kontrole pridržavali da ostane na nogama.
Čim su policajci doveli M.K. u stanicu i odredili mu 12-časovno zadržavanje do istrežnjenja, on je momentalno zaspao.
Pijanom vozaču sledi krivična prijava, zatvor, kao i 14 kaznenih poena zbog vožnje u alkoholisanom stanju.
Prema stručnoj literaturi, čovek s tri do 4,5 promila alkohola u krvi pada u alkoholnu komu, dok je doza alkohola od 4,5 promila do pet promila, smrtonosna.
(Srna)
|
|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
eee ali nisu racunali na nase ljude
|
|
|
|
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
Koja su to kola bolja od Moskvicha?
Ovaj kad bude izasao iz pritvora ima da strajkuje protiv bezalkoholnog piva!
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Dobro te nije još motao bijelu traku po asvaltu.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|