www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Papagaji švercovani u kombiju iz Srbije
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 30, 2010 3:31 pm    Naslov poruke: Papagaji švercovani u kombiju iz Srbije Na vrh strane Na dno strane

Policija na mađarskoj granici zaplenila je veliku količinu retke vrste papagaja, u kombiju čiji je vozač pokušao ilegalno da uđe iz Srbije u Mađarsku.

Dve hiljade ptica pronađene su sinoć blizu sela Bačalmaš u kutijama smeštenim u kombi. Kada je ugledao policiju, vozač je pokušao da pobegne, ali se kombi zaglavio u jarku.

Ptice će biti odnete u zoološki vrt koji se nalazi u obližnjem Segedinu, a protiv vozača kombija biće preduzete odgovarajuće pravosudne mere, javila je mađarska agencija MTI.

(Tanjug)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 30, 2010 4:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Malo naših domaćih ptičurina imamo, samo nam još i papagaji iz uvoza fale. Oh, ali na vrapcima se ne može zaraditi kao na ovim kreštavcima!!! I to 2000 komada. A zna li je kolika je cijena jednog tog papagaja u maloprodaji?!

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 41

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 30, 2010 5:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve zavisi kako koji komaT... neke vrste idu i do 3-4 hiljada evra.... to su ono sto oponasaju zvukove, sto "pricaju".... moj komsija bas ima jednog... I kad su ga uzeli bas je bio atrakcija, svi su bili oko njega, cackali ga, pricali ga sa njim... proslo je neko vreme, niko ga vise i ne gleda... sad oponasa kako verglaju kola nekome ispred zgrade... posto samo to slusa... Mr. Green Zali Boze bacenih para!

U svakom slucaju ne volim ja to pticurine... Wink

Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama....

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 30, 2010 6:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gkukolj je napisao/la sledeće:
Malo naših domaćih ptičurina imamo, samo nam još i papagaji iz uvoza fale. Oh, ali na vrapcima se ne može zaraditi kao na ovim kreštavcima!!! I to 2000 komada. A zna li je kolika je cijena jednog tog papagaja u maloprodaji?!

Pa, cekaj, zar on nije isao iz Srbije u Mađarsku, dakle, nije uvoznik, nego izvoznik... Mr. Green

Jadne ptice, sta su one kome krive? Btw... kad sam bio dijete imao sam vise vrsta papiga i kanarince ("hranarince" kako sam ih ja zvao - jer su imali apetit kao lavovi Razz ). To su divne ptice - molim lijepo - ne ih usporedjivati s vrapcima i slicnim stakorima Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Papagaji švercovani u kombiju iz Srbije Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon