www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Slavonka u 77. godini silikonima obradovala muža
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 31, 2010 12:10 am    Naslov poruke: Slavonka u 77. godini silikonima obradovala muža Na vrh strane Na dno strane

Unatoč sveprisutnoj recesiji, Hrvatice ne štede na svom izgledu, pa ih se tako sve više odlučuju na čari estetske kirurgije. Postotak onih koje žele povećati poprsje udvostručio se u samo godinu dana.

Plastični kirurg dr. Miroslav Kinčl za 24sata ispričao je kako recesija nije pogodila njegov posao. 'Hrvatice će uvijek izdvojiti za ljepotu. U posljednja dva mjeseca velika je navala na operacije povećanja grudi. Imam barem jednu takvu operaciju na dan. Operiram četiri dana u tjednu, a popunjena mi je cijela godina. Povećanje grudi kod mene stoji oko 21 tisuću kuna', kazao je za 24sata dr. Kinčl napominjući kako grudi najčešće povećavaju žene između 23 i 35 godina, dok je sve više i onih starijih od 40.

Nedavno mi je došla 76-godišnja gospođa iz Slavonije, tradicionalno odjevena u suknju s deset podsuknji. Tražila je da joj povećam grudi za dva broja. Željela je razveseliti petog supruga i imati grudi kao u mladosti. Učinio sam to, a kolega iz Njemačke došao je gledati operaciju. Pacijentica je bila zadovoljna rezultatom', kaže dr. Kinčl kod kojega je sve popularnija i ugradnja silikona u stražnjicu.

'Povećanje stražnjice traže jednako muškarci i žene, ali posebno je postalo popularno među gay populacijom', dodao je dr. Kinčl. Estetska kirurginja dr. Sandra Stanec priznala je kako najviše posla ima uoči ljetne sezone i godišnjih odmora.

'Estetskih je zahvata uvijek više prije ljeta. Razlog tome je želja za lijepim izgledom u kupaćem kostimu', kazala je dr. Stanec za 24sata dodajući kako je njezina najstarija pacijentica imala 80 godina i tražila je smanjenje grudi.

net.hr

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 31, 2010 12:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Generacijo, ne misliš li ti da je ipak ovo sve pretjerano? Ne znam, meni je sve to potpuno nebulozno.

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

california.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 31, 2010 12:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gkukolj je napisao/la sledeće:
Generacijo, ne misliš li ti da je ipak ovo sve pretjerano? Ne znam, meni je sve to potpuno nebulozno.

Generacijo, nisam neki bas ljubitelj silikona. Priznajem "igrao sam se s njima" Mr. Green i bilo je super, ali... ali, prirodno je prirodno, ako se mene pita, i najbolje Mr. Green

Samo, njoj je 77, imam dojam da su se njene "prirodne" razvukle malo... juzno pa do pupka Mr. Green

Ako je dedi (muzu njenom) bilo dobro - nek mu je... Not my problem...

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 31, 2010 12:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ti jesi u pravu, priroda ti je dala, priroda će svoje i uzeti. Ma, zamišljam ja sad dedicu i ne mogu da prestanem da se smijem!!!

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

california.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 31, 2010 12:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gkukolj je napisao/la sledeće:
Ti jesi u pravu, priroda ti je dala, priroda će svoje i uzeti. Ma, zamišljam ja sad dedicu i ne mogu da prestanem da se smijem!!!

Odma' je uzeo duplu dozu Viagre
tako da i on konja za trku imade Mr. Green

(ajme ovo zvuci kao stih sa Granda ili Pinka Razz )

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 41

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 31, 2010 12:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E bas me raduju ove vesti... dok se te metode usavrse i dok to pocne da se primenjuje masovno... taman ja dolazim u one godine.... kad je jako rizicno pogledati na gore dok je tvoje voljeno bice iz mladjih dana na tebi... to, sad sam siguran, nece srusiti uspomene! Laughing Laughing Laughing

Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama....

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 31, 2010 1:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobro je rekao doktor Drauzio Varella ""U današnje doba se pet puta više investira u medikamente za mušku potenciju i silikone za žene nego za lečenje Alchajmerove bolesti. Tako ćemo za par godina imati stare babe s ogromnim grudima i stare dede s tvrdim penisom, ali se nijedno od njih neće setiti zašto je to dobro i čemu služi."

Razz

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

california.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 31, 2010 1:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bojan_kralj je napisao/la sledeće:
Dobro je rekao doktor Drauzio Varella ""U današnje doba se pet puta više investira u medikamente za mušku potenciju i silikone za žene nego za lečenje Alchajmerove bolesti. Tako ćemo za par godina imati stare babe s ogromnim grudima i stare dede s tvrdim penisom, ali se nijedno od njih neće setiti zašto je to dobro i čemu služi."

Razz

E, i ja sam se bas sjetio te izreke Very Happy

Samo se nadam da je djeda ipak prezivio shock, u tim godinama srce lako odapne...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Slavonka u 77. godini silikonima obradovala muža Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon