:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Pesma "I gotta feeling" sastava Black Eyed Peas koju je magazin "Rolling Stones" proglasio za najdosadniju pesmu svih vremena, oborila je rekord prodaje.
Hit godine 2009. "I gotta feeling", prva je numera koja je šest miliona puta prodata u digitalnom formatu na internetu. Rekord je saopštila kompanija "Nielsen Soundscan" koja prati prodaju muzičkih izdanja.
"Brojka od šest miliona prodatih primeraka pesme putem Interneta je važna jer pokazuje da su se fanovi opredelili da pesmu kupe, a ne da je ilegalno 'skidaju'", rekao je frontmen Will I Am
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
Sve je to u marketinske svrhe.... ima vise od 30 milki pregleda na youtube... ali mi se ta pesma ne svidja.... i svakak oje ne bih kupio... ))
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|