:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Umirati od raka i odgajati djecu
Leah Siegel rodila je svoje treće dijete kad joj je dijagnosticiran rak dojke koji je metastazirao na jetru i kosti. Producentica sportskog programa za ESPN ostavila je svoj posao za kojeg je dobila tri Emmya, odlučna da je djeca zapamte prije nego umre. "Trebam samo 10 godina", rekla je. Doktori su joj dali dvije. Siegel je izgubila kosu, pretrpila strašne bolove, tijelo joj se izobličilo, a usta su joj se ispunila ranama. Trpila je sve to kako bi se djeca sjećala da su imala majku. "Ne trebaju to biti grandiozne uspomene, dovoljno je da se sjete kako smo jeli sendviče zajedno"; pričala je Siegel. Dallas News donosi priču koja će vam izmamiti suze na oči.
monitor.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Hrabra žena i nadasve majka. Žao mi je prije svega nje i njenog života, žao mi je svakog tog trenutka njihovog djetinjstva i mladosti kojoj ona neće prisustvovati...I želim joj tih najmanje 10 godina života, silno želim.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Hmm, je l' ovo deo vesti ili cela vest? Poshto sam na netu nashao vest da je ona umrla pre nedelju dana.
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | Hmm, je l' ovo deo vesti ili cela vest? Poshto sam na netu nashao vest da je ona umrla pre nedelju dana.  |
Cijela vijest. Mozda su zakasnili s prijenosom.
|
 |
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Evo link do vesti iz gore pomenutog Dallas News-a :/
link
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|

|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | Evo link do vesti iz gore pomenutog Dallas News-a :/
link |
Hvala Alex. Tuzna prica...
|
 |
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Znam kak o izgleda kada neko ima rak, imam takvu osobu u kuci
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|