:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Mladen Ogulinac (52) iz Starih Ledinaca, koji je 26. juna silovao, a potom i zadavio osmogodišnju Mariju Jovanović, pronađen je juče mrtav u zatvorskoj ćeliji u Centralnom zatvoru u Beogradu.
Ogulinac je, prema prvim podacima, preminuo od infarkta, a njegovo telo je prebačena na Institut za sudsku medicinu gde će se nakon obdukcije utvrditi tačan uzrok smrti. Vest da je ubica devojčice preminuo u zatvoru raširila se juče Starim Ledincima, čiji su meštani u Ogulinčevoj smrti videli svojevrsnu pravdu.
- Drugačije nije trebalo ni da se završi. Monstrum je pronađen mrtav baš na dan kada se naša Marija rodila i kada bismo slavili njen rođendan - prokomentarisao je devojčicin otac Slobodan vest o smrti silovatelja.
Slično su reagovali i ostali stanovnici Ledinaca, koji su odlučni u tome da silovatelj ne bude sahranjen na njihovom seoskom groblju.
- Sama pomisao da taj monstrum treba da leži na istom groblju gde i mala Marija je nepodnošljiva za sve nas. Nije mu bilo mesto u našem selu ni kad je bio živ - kaže meštanin Sveta R.
Marija je ubijena 26. juna, a njeno telo, bačeno u šipražje pronašao je otac. Istragom je ustanovljeno da je Ogulinac, koji je živeo u kući u blizini, namamio tog prepodneva devojčicu kod sebe u kuću gde ju je brutalno silovao, a potom i zadavio. Silovatelj je telo bacio u šipražje u blizini kuće i dao se u beg. Potraga za njim, u koju su se uključili svo meštani Ledinaca, trajala je do kasnih večernjih sati. Ogulinca su od meštana, koji su hteli da ga linčuju, spasli pripadnici Žandarmerije. Pred policijom on je priznao zločin, da bi se pred istražnim sudijom branio ćutanjem.
(Blic)
|
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Gnjusoba je crkla ali na KRIVI nacin!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
ako neko nije zasluzio da umre u snu onda je to on..
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Ne znam jel mi drago ili krivo. Drago zbog toga sto vise nece moze ni da vidi jednu devojcicu ili krivo sto ga nije snaslo nesto gore...Bljak
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ma, monstum je imao prelaku smrt, iskreno...nija tako trebao da crkne...a to da bude sahranjen na istom groblju je van svake pameti. Takav ne treba da uopšte leži pod zemljom pokriva jednog malog anđela.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Poslednja prepravka: gkukolj on Uto Avg 03, 2010 7:32 pm; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
dzaba...ne mogu se tudjoj nesreci radovati pa sve i kad je zasluzena
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | dzaba...ne mogu se tudjoj nesreci radovati pa sve i kad je zasluzena  |
Mislim da se niko od nas i ne raduje, nema se tu šta radovati, onako iskreno, kao ni žaliti. Ovo je samo čisto ljudsko nepoimanje tako monstruoznih ljudi. To nije bila njegova nesreća, on nije ni mogao tako izopačen biti nesrećan, to je bila nesreća jednog maleckog bića i sada njenih roditelja.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|