:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Osumnjičeni Milan N. (27) iz Niša lakše je ranio radnika obezbeđenja u kafiću "Reka", prinudio taksistu da ga vozi i pištoljem pretio jednom mladiću na železničkom mostu da će pucati ako ne skoči u reku, saopštili su danas predstavnici niške policije.
Policija je ubrzo identifikovala napadača i uhapsila ga, rekli su u policiji na konferenciji za novinare, dodajući da se sve događalo u nekoliko sati u noći 27. jula.
U policiji su naveli da je ovo slučaj nesvakidašnjeg nasilništva i da je osumnjičeni višestruki povratnik. Milan N. se tereti da je izvršio više krivičnih dela: izazivanje opšte opasnosti, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i krivično delo prinude.
On je, kako je navedeno, uznemiravao goste u kafiću "Reka" gde je obezbeđenje pokušalo da ga izbaci iz objekta, a on je pucao u radnika obezbeđenja, ranivši ga u nogu.
Zatim je uleteo u taksi i prinudio taksistu da ga vozi.
Slučajnog prolaznika na železničkom mostu pokušao je sa uperenim pištoljem da natera da skoči u Nišavu, ispričali su u policiji.
Dok je trajalo "ubeđivanje" na mostu naišla su jos dva mladića u koje je Milan N. ispalio jedan hitac, ali ih nije pogodio, a od uplašenog mladića u koga je držao uperen pištolj uzeo je kutiju cigareta i pobegao.
Policija ga je opkolila na Trgu kralja Aleksandra i uhapsila.
(Tanjug)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Uf...od tih i takvih mi se odmah kosa na glavi podigne i zaista imam neke jako ružne misli i riječi, no ne mogu ih uopšte dobro uobličiti da bi dale pravu sliku o tom...tom...eto, šta o takvom čovjek da kaže, a da ga makar približno opiše?!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
Hehehe... specijalaca na sve strane!
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
|
 |
nadja23 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Jul 2010 Poruke: 20

|
|
Ništa što bi nas iznenadilo...sve je više ovakvih budala...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|